| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| reboot sonrası cpanel whm ulaşamıyorum merhaba arkadaşlar. reboot sonrası hiçbirşekilde whm cpanel ulaşamıyorum. Napmalıyım sizce? |
| |||
| /scripts/upcp ile cpaneli güncelle önce. Sonra tekrar reboot yapmayı dene istersen. Bu arada reboottan sonra tam olarak bütün servislerin açılması yaklaşık 5-10 dakika sürüyor. Kolay gelsin. |
| ||||
| geçen gün stable a güncellemiştim zaten ancak yarım saat oldu hala tık yok ![]() |
| ||||
| klavye hatası veya boot hatasına benziyor verimerkezi ile iletişime geçiniz bu arada ping alıyormusunuz |
| ||||
| ping atıyorum hatta apachede başlıyor ip yi yazınca cpanel çıkıyor karşıma ancak whm cpanel mefta oluyor .. ![]() |
| |||
| dns tanımladığın alan adının ns ayarını değiştirirsen dediğin hata meydana gelir. örneğin şöyle düşün; deneme123.com cpanel/whm buranın üstünden çalışıyordur, fakat sen bu alan adını başka bir sunucuya yönledirdiysen linux.deneme123.com o serveri göremez ve böylece hem cpanel hemde whm çalışmaz(:. nsleri eski sunucuna çevirerek sorunu giderebilirsin. |
| |||
| reboot sonrası demişsin kusura bakma ilk başta görmedim, fakat dediğim gibi birşey yaptıysan ondandır, ki yapmadıysan ssh dan girerek service cpanel restart komutunu dene bi sonucu bildirirsen sevinirim... |
| ||||
| sorunu çözdüm iptables dan oluşuyor hata kalıplarını kaldırmam önerildi bi arkadaş tarafından henüz yapmadım ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |