| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| CPU/Memory/MySQL Usage Bozuk
Merhaba whm konusunda pek bilgim yok daha önceki sunucumdada hep sunucuyu aldığım yer işlerimi yapardı yeni taşındığım yerde kendim yapmak zorundayım ve istatistikleri bozuk anlayamadım. CPU/Memory/MySQL Usage En sık girdiğim yer fakat bu bölüm hep sıfırı gösteriyor. Mesela kırmızı ile karaladığım site 25-30 bin arası hiti var eskiden hep kırmızı olurdu şimdi 1 bile olamıyor. Bu şekil oluncada hangi site ne harcıyor bilemiyorum. Bunu nasıl normale alabilirim yardımcı olurmusunuz. |
|
| ||||
| ||||
|
okadar forum bende olsa bende yıkılırım. tüm forumlarda mod_rewrite çalışıyor galiba. en azından onu kısın. ve cache kullanmanız yararınıza olacaktır. sunucu gayet normal bir hata yok |
|
| |||
| |||
|
rewrite bol olduğu doğru hepsinde var Fakat bu problemle alakalımı tavsiyemi sadece anlamadım. Gerekirse rewritelerin bir çoğunu kapatır normale alırım. Sunucunun çalışmasından bir sıkıntım yok. sizde bilirsiniz bazı siteler ne kadar cpu harcamış sararmış kızarmış gibi şeyler çıkar bu sayfada o şekil yapmak istiyorum. |
|
| ||||
| ||||
|
evet rewriteyi pasif yap en azından hiti yüksek olan sitelerde rewrite desteği kullanma. mysql ve php için cache kullanırsan canavar kesilir sunucun. forumda cache kurulumları var. varsa sitelerinde gzip sıkıştırma desteğini kapat. sunucun günlük yedek alıyorsa. dosya halinde yedek almasını sağla. |
|
| |||
| |||
|
rewriteyi hiti yüksek olanlar hariç diğerleri olur. backubuda tamamen kapattım ihtityacım yok. gzip site ayarlarında var dediğiniz şey buysa hayırmı olacak. ![]() Diğer cevaplarınız beni aştı. Yazdıklarınızı biraz araştırıp öğreneyim ilgi için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
|
bu benzeri sorunlar bendede oluyor hatta devamda ediyor kısaca destekte bulunduysam bana kısaca apache versiyon yüksek whm ile uyum sağlamıyor dediler apache versiyon ise 2.2.6 kısaca bunun çözümü nedir hepsinin nobody olması insanın canın sıkıyor 1.3.9 iken apache sorun yoktu acaba bu sorun gerçekden cpanel ile apache 2.2.6 uyuşmamasındanmı kaynaklanıyor şimdiden teşekkürler |
|
| |||
| |||
|
apache sürümü 1.3 php 4.4.7 ye çekin sorun kalmayacaktır. bizde yaşıyorduk cpanel.net den gelen ticket a cevap da bu şekilde idi. yeni sürümler bu konuda sıkıntı yapabiliyor. apache yi tekrar derleyerek belirttiğim sürümlere çeker iseniz hem istikrarlı stabil bir sunucu olacaktır kararımca ![]() iyi çalışmalar... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |