WHM cPanel » WHM 2086

CPU/Memory/MySQL Usage Bozuk

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16.12.07, 12:27
Atari

Tecrübe Puanı: 0
furkan112 is on a distinguished road
CPU/Memory/MySQL Usage Bozuk

Merhaba
whm konusunda pek bilgim yok daha önceki sunucumdada hep sunucuyu aldığım yer işlerimi yapardı yeni taşındığım yerde kendim yapmak zorundayım ve istatistikleri bozuk anlayamadım.
CPU/Memory/MySQL Usage En sık girdiğim yer fakat bu bölüm hep sıfırı gösteriyor. Mesela kırmızı ile karaladığım site 25-30 bin arası hiti var eskiden hep kırmızı olurdu şimdi 1 bile olamıyor. Bu şekil oluncada hangi site ne harcıyor bilemiyorum. Bunu nasıl normale alabilirim yardımcı olurmusunuz.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16.12.07, 12:33
Onursal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Onursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond repute
Onursal - MSN üzeri Mesaj gönder
okadar forum bende olsa bende yıkılırım. tüm forumlarda mod_rewrite çalışıyor galiba. en azından onu kısın. ve cache kullanmanız yararınıza olacaktır.

sunucu gayet normal bir hata yok
Alt 16.12.07, 13:03
Atari

rewrite bol olduğu doğru hepsinde var Fakat bu problemle alakalımı tavsiyemi sadece anlamadım. Gerekirse rewritelerin bir çoğunu kapatır normale alırım.
Sunucunun çalışmasından bir sıkıntım yok. sizde bilirsiniz bazı siteler ne kadar cpu harcamış sararmış kızarmış gibi şeyler çıkar bu sayfada o şekil yapmak istiyorum.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 16.12.07, 13:10
Onursal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Onursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond reputeOnursal has a reputation beyond repute
Onursal - MSN üzeri Mesaj gönder
evet rewriteyi pasif yap en azından hiti yüksek olan sitelerde rewrite desteği kullanma.

mysql ve php için cache kullanırsan canavar kesilir sunucun. forumda cache kurulumları var.

varsa sitelerinde gzip sıkıştırma desteğini kapat.

sunucun günlük yedek alıyorsa. dosya halinde yedek almasını sağla.
Alt 16.12.07, 14:08
Atari

rewriteyi hiti yüksek olanlar hariç diğerleri olur. backubuda tamamen kapattım ihtityacım yok. gzip site ayarlarında var dediğiniz şey buysa hayırmı olacak.

Diğer cevaplarınız beni aştı.
Yazdıklarınızı biraz araştırıp öğreneyim ilgi için teşekkürler.
Alt 03.01.08, 01:12
Sempron

abizer is on a distinguished road
bu benzeri sorunlar bendede oluyor hatta devamda ediyor
kısaca destekte bulunduysam bana kısaca apache versiyon yüksek whm ile uyum sağlamıyor dediler
apache versiyon ise 2.2.6 kısaca bunun çözümü nedir hepsinin nobody olması insanın canın sıkıyor
1.3.9 iken apache sorun yoktu acaba bu sorun gerçekden cpanel ile apache 2.2.6 uyuşmamasındanmı kaynaklanıyor
şimdiden teşekkürler
Alt 04.01.08, 19:55
Atari

akarweb is on a distinguished road
akarweb - MSN üzeri Mesaj gönder
apache sürümü 1.3 php 4.4.7 ye çekin sorun kalmayacaktır. bizde yaşıyorduk cpanel.net den gelen ticket a cevap da bu şekilde idi. yeni sürümler bu konuda sıkıntı yapabiliyor. apache yi tekrar derleyerek belirttiğim sürümlere çeker iseniz hem istikrarlı stabil bir sunucu olacaktır kararımca

iyi çalışmalar...

Seçenekler
Stil