| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| whm üzerinde yetki sahibi olmak için generate code bölümü vardı sanırım? orayı bi dene istersen? whm üzerinde olması lazım.
__________________ halid-can! |
| |||
| Cluster/Remote Access başlığı altında Setup Remote Access Key' bölümüne girin; Current Access Key altında bulunan key sistemdeki belirli komutları kullanmanızı sağlar. Eğer orada key yok ise; "Generete New Key" butonuyla alabilirsiniz. Butonun hemen üstünde örnek bir script var.Naısl kullanıldığına bakabilirsiniz... iyi çalışmalar,
| ||||
| İlginiz için teşekkür ederim. Script perl diliyle yazılmış. Php örneklerine baktım, sanırsam file(); fonksiyonu işimi görecek. Olursa ufak bir örnek koyarım ![]() |
| ||||
| Merhaba, Öncelikle Remote Access Key oluşturmanız lazım yukarıda Halid'in de dediği gibi. Daha sonrası çok basit. Etrafta birkaç free script var incelersen fikir verebilir ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| vizra.net'e bak istersen. sunucu hesap kontrol ve ticket sistemi var. en azından php ile yazıldığı için bakabilirsin hangi fonksiyonların kullanıldığını...
| ||||
| vizra sanırım Ioncube ile encode edilmiş php kodlarını göstermiyor..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| |||
| Alıntı:
![]()
| ||||
| Ama fark var adam gidip OpenSource dememiş ki sitesinde..
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |