| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| selamun aleyküm... arkadaşlar sunucu makinem var whm ve cpanel kurulu durumda.. bu sunucuya counter-strike sunucusu kurdum ve ticaret yapıyorum... bu sunucuda yapamadıgım tek bir şey var onuda yetkililerden öğrenmek istiyorum.. en azından benim gibi bu konuda bilgisi sınırlı olan arkadaşlara da bu topicin faydalı olmasını istiyorum... gelelim soruna.. bu sunucudan kendime host ve domain açmak istedim ama bir türlü beceremedim... a-z ye kısa bir şekilde maddeler halinde anlatırsanız cok sevinirim... sayın yetkililer cevabınızı bekliyorum... |
| ||||
| Create New Account a tıklayarak hesap açabilirsin arkadaşım başka ne gibi bilgiler öğrenmek istiyorsun yazarsan söyleyelim |
| |||
| mesela www.b1kerboy.com die bi domain acacam host vercem 250 mb mysql falan hepsi olacak bunu nasıl ve nerden yapacagım.. |
| |||
| yardım edeck biri yok muuu :S |
| |||
| WHM de solda Account Functions Create new account Bilgileri gir, hazırda paketin yoksa "or Select Options Manually" tıkla istediğini ayarla Create tıkla, bekle. Kuruldu. |
| |||
| sildim bu mesaji. Konu kkoray tarafından (20.02.08 Saat 05:05 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| whm destek senin kelimelerin daha uygun ben yazdigim mesaj simdi hosuma gitmedi.. |
| |||
| Alıntı:
herşey açık ve net.. makine var cs sunucusu kurduk ticaret yapıyoruz. müşteriler bunun yanında host ve domain de istiyorlar... bu makineden host domain nasıl acacagız ve müşterilere vereceğiz... |
| ||||
| Alıntı:
Amme hizmeti de vermiyoruz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |