| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| ResellerZoomda hakkında bir soru?
Ya arkadaşlar ben reseller zoomdan başlangıç paketi aldım (linux) Ama günün bazı saatlerinde hatta sık sık sitelerde kapanma oluyor. Bazen hepsi kapalı bazende bir kısmı acık bir kısmı kapalı oluyor. Aynı server üzerindeki türk sitelerine sordum ama onlar öyle şeylerle karşılaşmadıklarını söylediler. Acaba bende bir hata mı var varsa nasıl bir hatadır. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
hocam bunu bize sormak yerine resellerzoom'a sorman daha mantıklı olur çünkü biz senin barındığın server hakkında en ufak bir bilgimiz yok. Yani bizim tahminlerimizden çok ResellerZoom destek ekibinin sana direk cevap vermesi daha yaralı olur sanıyorum.
|
|
| |||
| |||
|
hocam teşekkür ederim onlara ilettim ama bir sorun olmadığını söylediler. bende belki daha önce başka arkadaşların başına gelmiş olabilir diye danışmak istedimdi. Yinede teşekkürler ilginize
|
|
| |||
| |||
|
Bende çok uzun bir süre resellerzoom ile çalıştım (reseller). Hizmet kaliteleri ve sunucu hızları iyidir. Eğer bir kesinti oluyorsa bu büyük ihtimal sizden kaynaklanıyordur. Kesinti yaşanan sitelerde kullanmakta olduğunuz sistem (cms, script) bunları kontrol etmenizi tavsiye ederim. Birde sitelerdeki kesilmeler zaman zaman Türk Telekomun çalışmalarından da kaynaklanıyor olabilir. Yurt dışı çıkış hızları düşüyor bazen ve Türkiye lokasyonlu sitelere hızlı bir biçimde ulaşırken yurt dışındaki sitelere ulaşmak imkansız hale gelebiliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim.
|
|
| |||
| |||
|
source kardeşim teşekkür ederim. Bu arada ben yetkiliye durumu bildirdim böyle bir cevap geldi. inglizceylede aram o kadar iyi değil acaba ne demek istenmiş burda? > Hello, > > > I have worked on the issue. Please clear your browser cache and cookies and try again. > > If the trouble persists get back to us with the traceroute result. Go to the start menu >> programs >> accessories >> command prompt. > From the command prompt execute the command > tracert yoursite.com > > Send us the result you get. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Konu üzerinde çalıştım lütfen cache'nizi temizleyip tekrar deneyiniz. Eğer sorun yeniden teşkil ederse traceroute çekip sonuçları bize gönderiniz. Command penceresi açıp tracert siteadresi.com şeklinde trace çekebilirsiniz. Çıkan sonuçları bize gönder...
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
teşekkür ederim hocam açıklamanız için...
|
|
| ||||
| ||||
|
sorun değil, insanca yardım isteyen insanlara yardım etmeyi seviyorum
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
aynı sorun bendee var gokhander arkadaşım ip leri block ediyolar 88, 81, 79, yani türkiyeden bağalanan bir çok ip leir block ediyolar kaç saat msj atıyorum 3 4 saat sonra açıyolar |
|
| |||
| |||
| Sorun Halloldu
walla ben mesaj attım üstteki cevap geldi ondan sonra şükür kapanma olmadı arkadaşım. şimdilikde iyi gidiyor yani. windows resellerde sorun cıkmamıstı sadece linuxdaydı benim sorunum bunu belirteyim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |