| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| ssh den service cpanel restart komutunu dene bi bakalım
__________________ Y.Emre Çörekci Str.MaNiaCc@GmaiL.Com Telefon : 05468738836 |
| ||||
| denedim yazdım herşey ok dedi ama hala giremiyorum ![]() |
| |||
| /scripts/upcp yaptıktan sonra dener misiniz ? |
| ||||
| data centera problemi bildirdim bakalım onlar ne yapıcak ama bu verdiğiniz komutlar gerçekten benden sonra benim gibi bi problem yaşıyan arkadaşlar için çok yardımı olucaktır yardımlarınız için teşekkür ederim eğer buna benzer farklı komutlar varsa onlarıda yazarsanız minnettar kalırım saygılarımla iyi çalışmalar arkadaşlar |
| |||
| Vallaha açık konuşuyum google dan cpanel kurulu yazınca hep aynı yazılar resimler ip adına kadar aynı kurulumu yapmak problem diilde whm konfigurasyon cpanel konfigurasyon yapılması gerekenler hemen hemen yok gibi plesk için böyle diil |
| ||||
| service iptables stop ![]()
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
| ||||
| şimdi bu arkadaş whm ye giremiyorum derken banlandığı için giremiyor sanırım.yazık uğraşıyodur boşuna.banladılar seni banladılar.demek bu siteden banlanınca whm ye giremedi bi daha isimleri karıştırdı ya da. ![]() |
| ||||
| O arkadaşımızı check up a gönderdik.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |