| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| CPU/Memory/MySQL Usage de nobody arkadaşlar CPU/Memory/MySQL Usage de nobody var ve cpu değeri oldukça yüksek bu nedir anlayamadım orda bildiğim kadarı ile root un değerleri olması gerekiyordu bilgisi olan varmı arkadaşlar |
| ||||
| yaptığı işlem ne gözüküyor?
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| bu sorun bendede var 3 gündür kullanıcı cpularını görüntüleyemiyor sadece nobdy yazıyor apache sürümüyle ilgili bişeymi acaba |
| ||||
| suexec özelliğini kapatmışsınız sanırım. Aktif edin tekrardan kullanıcıları görebilirsiniz.
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| CPU 4.07 Mem 24.08 yaptığı işlem yok hocamda suexec özelliği nerden aktif ediliyor birde şuan bende root da var nobody de var |
| |||
| hocam suexec aktif şuan dediğim gibi kullanıcılar var root da var ama nobody diye birşeyde var ve cpu değeride oldukça yüksek |
| ||||
| nobody apache'nin kullanıcı adı. Sitelere belirsiz çok istek geliyor demekki. Saldırı olabilir
| |||
| saldırı olup olmadığını nasıl anlayabilirim hocam senide çok rahatsız ediyorum ama linux hakkında çok fazla bilgim yok |
| ||||
|
| |||
| suexec ile derledim apacheyi çok şükür artık gösteriyor kullanıcı cpularını ama o arakdaşınki gibi benim de nobody kaldı ve kırmızı yanıyor ama serverde bi saldırı yok load degeride syn de ram de cpu larda nornal durumda Sorun Çözülmüşdür Konu akishost tarafından (11.02.08 Saat 07:01 PM ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |