| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| Biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız? domain.com diye açan sitenin www diye açmamasındaki tek sebep CNAME kayıtları www olarak edit dns zone den belirlenmemesindendir. Veya domaini yeni yönlendirmişsiniz ve sizde bu şekilde açmıyordur.. Proxy sitelerden (gizlen.net gibi) denedinizmi www ile açmayı.. diğer eklediğiniz domain'in şifresi çalışmıyor demişsiniz IP den girmeyi denedinizmi Panel'e yine dns yüzünden oluşan bir durum olabilir. ayrıntılı bilgi vermenizde fayda var. |
| ||||
| "Create New Account" ile domain ekliyorum. resellerin ip noları'nı değiştirmiyorum. Herşey düzgünce başlıyor. İşlem bittikten sonra site açılmıyor. whois'de dnsler 2 gündür benim reseller üstünde görünüyor. Bazen, başka yerleri kurcalıyorum. "www" öneki olmadan açılıyor. Bir süre sonra o da gidiyor. (ssh yetkim yok eğer bunu soracak olursanız) acaba ns kayıtlarında mı bir hata yapıyorum. Diğer sitelerde bir problem yok, normal çalışıyorlar. Kayıt ekleme bittikten sonra aldığım mesaj şu: Modifying Zone xxxx.com zone xxxx.com/IN: loaded serial 2008022803 OK Bind reloading on probe using rndc zone: [sarkisozlerii.com] Reconfiguring Local Mail: [checkmx] Unable to resolve sarkisozlerii.com to an ip address. Forcing changes because always accept has been forced. Zone Modified! |
| ||||
| sarkisozlerii.com yemekbizden.com bir açılıyor bir açılmıyor, bir ara düzgün çalışıyor, sonra sadece www siz açılıyor, kafam karıştı, arkadaşıma da çok ayıp oldu. |
| ||||
| Bahadır hocam bak şimdi ns1.hostturx.com. [89.149.226.225] [TTL=172800] [DE] ns2.hostturx.com. [89.149.226.226] [TTL=172800] [DE] domain yönlendirilen DNS ler bunlar ancak bu dnslerin oldugu hostturx.com için ns1. ve ns2. dns kaydı girmen gerek 2 adet olursa bir NS birde A kaydı iyi olur hostturx.com eğer bu sunucu içindeyse WHM de Basic cpanel whm setup bölümüne girerek nameserverlerin yazıldıgı bölüm karşısındaki 2 buton var soldan başlayarak ikisinede 2 nameserder için bas ilkine basınca default IP değerini gösterecek doğru buluyorsan sağ tarafdakine basarak DNS kaydı olarak sunucuya girdir. Server 89.149.226.225 reports that it will do recursive lookups. [test] See this page şuan bu yukarıdaki ip ye bağlı ns i çözümleyemiyor. Lame nameservers değerlerinde fail durumda.. SOA record bölümünde fail yani bu sitleerin bir açıp bir açmaması gibi bir durum olamaz hiç açmaması gerek ![]() Öncelikle sitelerin DNS kayıtlarının yerinde olup olmadıgına bak Edit DNS Zone den eğer kayıtlar bir şekilde girilmemişse ADD DNS bölümünden en baştan tekrar ekle.. sonrasında ilk söylediklerimi sırayla yap.. Ondan sonra buraya yaptım diye yazarsın.. Sunucunda bir firewall varsa önlem amacı ile onuda disable konumda bırak bakalım.. Kolay gelsin. |
| ||||
| 74.54.136.82 ve 83 ip adresleri olması gerekiyor. Ayrıca WHM de Basic cpanel whm setup bölümünü bulamadım. (Zamanında Hostgator'den reseller olarak alınmış ve ayarları bu şekilde bırakılmış) Konu bahadir75 tarafından (28.02.08 Saat 04:18 PM ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Bahsetmiş olduğunuz bölüm whm de bulunmuyor, yardım eder misiniz.. |
| ||||
| Reseller ise, satın aldığınız yer ile görüşmeniz gerekiyor..
__________________ KROYUM AMMA SİSTEM BİLGİSİ BENDE KAMYON ÇEKER 10-20 TON, GÖNLÜM ÇEKER PARİS HİLTON RAHMETLİ DE HACKLERDİ TEK RAKİBİM SUN MICROSYSTEMS SOLLAMA BENİ, FORMATLARIM SENİ HAZİRAN AYININ 2SİNE KADAR SINAVLAR NEDENİYLE YOKUM YARDIMCI OLAMADIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |