| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Cpanel Guncelledim Mailler calismiyor Merhaba arkadaslar Gecen ay mail sorunu yasıyordum Sonra Duzelmisdi Evvelsi aksam cpaneli guncelledim ve mail gelmiyor ve gitmiyor bu konuda bir fikri olan varmı gecen yada tweek settings den bir ayar ilede duzeliyormus spf sorunu deil o ayarlar yapili ama mailler gitmiyor ve gelmiyor |
| |||
| mail sunucunuz çalışıyor gözüküyor mu servis durumlarını görebildiğiniz yerden? (exim falan gibi) exim'i restart etmeyi denediniz mi |
| ||||
|
__________________ Kişisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabı : www.pusula.com/joomla.html |
| |||
| Mailler calismiyor tskler Tahsin atalay ama benim sorunum o sitedeki hata gibi deil Eevet servis durumlarında exim calisiyor gozukuyor tweek setting ayarlaında bir tık ile bu sorun cozuluyormus sanırım ama bilemiyorum sadece guncellemeden sonra mailler gitmiyor ve gelmiyor |
| ||||
| Whm > Service Manager. muhtemelen kapalı servis vardır. pop, antirelayd, exim, eximstats, imap bunların aktif olduğuna emin olun. |
| |||
| bakdim oraya tıksız olanlar Shopping Cart Server Java Chat Server System Logger daemon Exim on another port bunlar deaktif onu harici hersey aktif |
| |||
| Saved Changes to antirelayd (enabled) Saved Changes to clamd (enabled) Saved Changes to entropychat (enabled) Saved Changes to exim (enabled) Saved Changes to eximstats (enabled) Saved Changes to ftpd (enabled) Saved Changes to httpd (enabled) Saved Changes to imap (enabled) Saved Changes to interchange (disabled) Saved Changes to lfd (enabled) Saved Changes to melange (disabled) Saved Changes to mysql (enabled) Saved Changes to named (enabled) Saved Changes to pop (enabled) Saved Changes to spamd (enabled) Saved Changes to syslogd (enabled) Saved Changes to exim-26 (enabled) Restarting chkservd monitoring daemon Stopping chkservd: [ OK ] Starting chkservd: [ OK ] Service Changes Complete tamamdır yaptim sorun duzelirmi acaba |
| |||
| yok buda olmadı exime restart attım olmuyor baska ne yapabilirz arkadaslar |
| ||||
| tweak settings mail kısmı ayarlarım bu şekil. bunuda dene olmuyorsa aç cpanel bir ticket
__________________ domain bayiliği |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |