| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
|
Benim serverim var taşıma yapacağım ama teker teker bacup alıp yuklemek zor oluyor serveri ssh den komple backup almak nasıl oluyor, ve geri onu taşımak ve yuklemek.... Bilenler bilmeyenlere Anlayacak Birşekilde Anlatırsanız seviniriz Şimdiden Teşekkürler.. |
|
| ||||
| ||||
|
Panel Türünüz Nedir ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Merhabalar, WHM Panelde şöyle bir bölüm bulunmakta; Transfers > Copy Multiple Accounts From Another Server Bu bölüm sayesinde diğer serverla bağlantı kurarak taşıma işlemini yapabilirsiniz... ( Edit: Arkadaşım gerekli makale verilmiş buyur: WHM to WHM Site Taşımak ) |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
|
Pardon ben direk atlamışım
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
|
| ||||
| ||||
|
Eski serveriniz WHM ise ssh'tan aşagıdaki komutla tüm sitelerinizin yedeğini alabilirsiniz. # for i in $(ls /var/cpanel/users); do /scripts/pkgacct $i;done Diğer sunucunuza aktarmak için (Linux olması yeterli) SSH'tan aşağıdaki komutla yedeği aldıgınız klasörü yeni sunucunuza taşıyabilirsiniz. # scp -r * root@11.22.33.44:/home/yedek/ Not : Konu WHM 2086 bölümüne açıldıgı için panellerin whm oldugunu farzederek yazdım |
|
| ||||
| ||||
| Alıntı:
|
| ||||
| ||||
|
Aaa doğru ya ben yanlış bir cevap vermemişim ozaman burası WHM bölümü
__________________ JetTasarım - WebTasarım ve Internet Hizmetleri +90 252 613 28 24 - satis@jettasarim.com.tr |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |