| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| ||||
| whm reseller hesabından yedek almak arkadaşlar whmde reseller hesabından bütün sitelerin yedeklerini alabiliyormuyuz?
__________________ WHMCS Destek |
| ||||
| Hayır, tüm siteleri cpanelden tek tek yedeklemeniz gerekir.
__________________ İmkansız Sadece Zamandır ! |
| ||||
| mesela sshla örneğin hani sadece reseller hesaplarını ssh yetikis veriliyor bilidğim kadarıyla bununla felan alınıyor mu diye merak ettim?
| ||||
| Oda doğru aslında Tamamının yedeklerini alamasada en azından db yedeklerini sshtan almasını önerecektim arkadaşa. |
| ||||
| Tamam pes Aslında ana sunucuda yedek alınıyorsa sitelerine ait yedeklerinin biryere taşınmasını isteyebilir alınmıyorsa kendi hesaplarının yedeklerinin alınmasınıda isteyebilir ama uygulamak root'un insiyatifine kalmış tabi ![]() |
| ||||
| Yeni sunucu aldıysan tüm resellerde yer alan siteleri fullbackup al fullbackup alanında backup alınacak yer farklı ise oradan sunucu bilgileri giriyorsun SCP yi seç ip yaz port olarak 22 de ve root şifresini yaz hepsinde tek tek bunu yap dizin olarak /home seç ardından tüm yedekleme bitince cpanel den tek tek açarsın otomatik 8) |
| ||||
| teşekkürler. akşam sordum zaten haftalık yedek alnıyormuş sunucuda.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |