| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| arkadaşlar merhaba, kiralık sunucu kullanıyorum. normalde sunucunun ip adresini yazınca ana domain olan site açılıyordu. ama nedense artık açılmıyor. şimdi ip adresini yazınca cpanelle ilgili sayfa açılıyor. nasıl eski haline getirebilirim? |
| |||
| WHM'de "Change Site's IP Address" linkinden siteye özel statik ip ayarlayabilirsiniz. Koaly gelsin.
__________________ |
| |||
| teşekkürler arkadaşlar. problemi düzelttim ama farklı bir sorun daha var. dns hakkında. domain firmasından dns hesaplarını açtım ve sunucudanda gereken ayarları yaptım. ancak whm panele girdiğimde her seferde küçük bir pencere açılıyor. Hostname A Entry Missing! The server was unable to lookup an an A entry for its hostname (sunucuadi.site.com). This is generally because the entry was never added. However this could also be the result of your nameserver(s) being down. If you would like to attempt to automatically add the entry, yazıyor ve gereken yönergeleri takip ediyorum ama yinede her seferinde açılıyor. forumda bununla ilgili şeyler buldum ve uyguladım ancak nafile. nasıl halledebiliriz? |
| ||||
| sunucuadi.site.com A kaydı ekleyeceksin DNS bölümünden |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |