| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| |||
| |||
| WHM de reseller
Yeni Aldıgım VPS mde bir müşterim için 40 Domainlik Bir Reseller hesabı açmak istiorum nasıl yapacagım acil yardımmmm... reseller center diye bölümler var bilemedim lütfen yardım edin..
|
|
| |||
| |||
|
Öncelikle WHM' de sol menüde Account Functions başlığı altındaki Create New Account menüsüne tıklayınız. İstenilenleri girip Create butonuna tıklayınız. Bir sonraki adımda Reseller Center a tıklayınız Resellers başlığının altındaki. Gelen ekranda en baştaki Add Reseller Privileges' in altındaki List Menüden biraz önce açmış olduğunuz kullanıcının adını seçip Ok' e tıklayınız. Daha sonra Reseller Center' a tekrar tıklayıp, Reseller Modifications (En altta) List Menüsünden kullanıcıyı seçip Edit Privileges/Nameservers' e tıklayınız. Dilediğiniz yetkileri verdikten sonra Save all settings e tıklayınız. Reseller hesabınız hazır. Fakat ana alan adının limitlerini ayarlamayı unutmayınız..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
Ana alan adi limitleri nerden ayarliyoruz hocam bildigim kadari ile önce paket açiyoruz. ![]() Paket açtiktan sonra onlari ayarliyoruz dimi birdaha ayara gerek kalmiyo ![]() Ve benim bilmek istedigim şu biz müşteri trafik verdik kotali olcak ama 100GB verdim nerden bakicam dogru verdigimi 100gb oldugunu bunu ögrenmek istiyorum |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |