WHM cPanel » WHM 2086

WHM de reseller

http://forum.whmdestek.com/

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086

Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Extreme yoksa Sayyac var!
Ücretsiz İstatistik Servisi
Sayyac.com
Türkiye' nin Webmaster Sitesi
Webmaster Araçları, Bilgi ve hizmet alışverişi
Webmaster.com.TR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27.05.08, 01:59
Atari

Tecrübe Puanı: 0
ClassicaL is on a distinguished road
WHM de reseller

Yeni Aldıgım VPS mde bir müşterim için 40 Domainlik Bir Reseller hesabı açmak istiorum nasıl yapacagım acil yardımmmm... reseller center diye bölümler var bilemedim lütfen yardım edin..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 27.05.08, 11:59
WHM VIP Member

Tecrübe Puanı: 1001
darkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond reputedarkwinter has a reputation beyond repute
Öncelikle WHM' de sol menüde Account Functions başlığı altındaki Create New Account menüsüne tıklayınız. İstenilenleri girip Create butonuna tıklayınız. Bir sonraki adımda Reseller Center a tıklayınız Resellers başlığının altındaki. Gelen ekranda en baştaki Add Reseller Privileges' in altındaki List Menüden biraz önce açmış olduğunuz kullanıcının adını seçip Ok' e tıklayınız. Daha sonra Reseller Center' a tekrar tıklayıp, Reseller Modifications (En altta) List Menüsünden kullanıcıyı seçip Edit Privileges/Nameservers' e tıklayınız. Dilediğiniz yetkileri verdikten sonra Save all settings e tıklayınız.

Reseller hesabınız hazır. Fakat ana alan adının limitlerini ayarlamayı unutmayınız..
Alt 04.06.08, 21:39
Banned

Tecrübe Puanı: 0
gunes788 has a little shameless behaviour in the past
gunes788 - MSN üzeri Mesaj gönder gunes788 isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Ana alan adi limitleri nerden ayarliyoruz hocam bildigim kadari ile önce paket açiyoruz.

Paket açtiktan sonra onlari ayarliyoruz dimi birdaha ayara gerek kalmiyo

Ve benim bilmek istedigim şu biz müşteri trafik verdik kotali olcak ama 100GB verdim nerden bakicam dogru verdigimi 100gb oldugunu bunu ögrenmek istiyorum
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil