| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Terminate an Account daha etkili .. hesap silmek için Terminate an Account dan daha etkili bişey varmıdır ? çünki sildiğim account tekrar etkiliyorum nameserverlarında sorun oluşuyor yeni ekledigim domainde sorun oluşmuyor..dns v.s. herşeyiyle tamamen temizlicek bişe yokmudur |
|
| ||||
| ||||
|
Terminate an Account yeterli olacaktır.SSH'danda /scripts/killacct kul.adı şeklinde silebilirsin.
|
|
| |||
| |||
|
Terminate account temizle her zaman ssh tavsiye etmiyorum sakin deneme |
|
| ||||
| ||||
|
Ne zararını gördün ki SSH'dan |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucunuz iyi ayarlanmadığı için dns problemi oluşuyordur. Terminate ile zaten sunucunuzdan hesabı komple silmiş oluyorsunuz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Calvin Arkadaşima katiliyorum sunucu zarar olabilir ssh den giriş olunca ve terminate ile çok iyi hesap silebilirsiniz. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |