| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| whmde normal hesap acılıyor bir site hariç??
aradım sitede bulamadım... whmden normal olarak hesap acabiliyorum xxx.com için ama bir site var daha önce hesap acmıştım sonra birine bıraktım 1 haftalık sınavlar falan durduk yere gitti dedi sitenin yedeği vardı. site de herşey normaldi ama sunucu bulunamıyor hatası veriyordu hesabı silip yeniden actım ama bir türlü site aktif olmuyor başka siteler için yeni hesap acınca anında aktif site ama bunda sorun var nasıl çözebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
Delete DNS Zone kısmından sitenin dns kaydının mevcut olup olmadıgına bakıp varsa siliniz.
|
|
| |||
| |||
|
ona bakmıştım dns zone lerde sorun yok fakat bu seferde yeni hesap acarken hata veriyor Create a new Account Account Creation Status: failed (Sorry, a DNS entry for paylasimcehennemi.org already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) ) Sorry, a DNS entry for paylasimcehennemi.org already exists, please delete it first (from all servers in the dns cluster) ama hiç biyerde dns kaydı yok dns alanında ??:S reseller kullandığım için forumda verilen ssh ye bağlanılıp yapılan komutları uygulama şansım da yok
Last edited by WarChiLd; 10.07.08 at 14:21. |
|
| ||||
| ||||
|
/scripts/killdns paylasimcehennemi.org service named restart Bu iki komutu deneyebilirmisiniz ? |
|
| |||
| |||
| ssh iznim yok sunucu sahibiyle konuşacağım izin için sanırım komutlar olmadan başka yolu yok teşekkürler edit:dns kayıtlarını sildim sunucudan yeni hesap acıldı fakat hala site acılmıyor ftpye de girmiyor.. yardım bekliyorum hala arkdaşlar Last edited by WarChiLd; 10.07.08 at 15:56. |
|
| ||||
| ||||
|
Sunucu sahibinden destek istemeniz daha mantıklı olacaktır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |