WHM cPanel » WHM 2086

Cpanele port numarası yazarak ulaşamıyorum.

http://forum.whmdestek.com/

Go Back   WHM/cPanel Support Platform » Türkçe » WHM cPanel » WHM 2086

Firma tanıtımı!
Firmanızın reklamını hemen yapın!
Reklamlar
Reklam Alın!
Günlük 5k tekil ve üzeri sitelerinize reklam!
Fixreklam
Extreme yoksa Sayyac var!
Ücretsiz İstatistik Servisi
Sayyac.com

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04.08.08, 15:45
Atari

Progenic is on a distinguished road
Anladığım kadarıyla bu forumda servisi restart et ve port yönlendir den başka bilgi verecek kimse yok,bu bilgileri çok çabuk veren arkadaşlar sorunun bunlarla çözülemediğini görünce sessiz kalmayı tercih ediyorlar.Sanırım en iyi çözüm bu işi bir şekilde kendim halletmek,bu kadar basit bir probleme bile cevap veremeyen yada vermek istemeyen kişilerim bu tip paylaşım platformlarında cevap sayısını arttırmak için verdikleri komik cevapları görüp gülüyorum ve de eğleniyorum,sırf bu eğlence için bile burada takılmak zevkliyukarıda yazdıklarımı boşverin sorun bir şekilde çözülür ve çözülünce paylaşırım sizlerde faydalanırsınız
Saygılar.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Reply With Quote
Old 04.08.08, 18:40
CaLViN's Avatar
Sevgi güçtür.

CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
Birincisi siz portlarınızı açmamışsınız.
Ip yazıp girdiğinizde apache sayfasını görüyorsunuz fakat portlardan giriş yapamıyorsunuz.Bu durumda portlarınızı açmanız gerektiğini kolaylıkla anlamanız gerekir.
2086 ve 2082 tcp portunu girişlere açacaksınız.

İkincisi bellki sistemi düzgün kurmadığınızdan cpanel de sorunlarla karşılaşıyorsunuz.Bu durumda önce cpanelin düzgün çalıştığına emin olun.

Üçüncüsü burada mesaj yazıp bir yerleri doldurma gayretinde olan herhangi bir üye mevcut değil.İstatitistik kısmında gördüğünüz üye sayısı kadar bizzat ben üye sildim 2008 başında.Size yardım edilmedi diye yargılama yapmanız hoş değil.

Bizler sizlere yardım etmekle hükümlü değiliz.Ücretsiz olarak bu yardımı başka bir alternatif olarak sunan varsa lütfen kendilerine başvurunuz.
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules