| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Cpanele port numarası yazarak ulaşamıyorum.
Merhabalar, Öncelikle çok yararlı bir forum oldu bu forumdan sıkça destek alarak bir server kurdum,emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Serverım CentOS 4.6 ve Cpanel var ancak cpanelin karşılama sayfasını görebiliyorum fakat http://ipnumaram:2086 veya https://ipnumaram:2087 giriş yapamıyorum sayfa açılmıyor. Apache sorunsuz çalışıyor (yada ben öyle sanıyorum) webmin ile giriyorum bir sorun yaşamıyorum.Sadece ip numaramı yazdığımda (http://ipnumaram/) şeklinde tarayıcıma yazdığımda şu sayfa karşılıyor beni: Great Success ! Apache is working on your cPanel® and WHM™ Server If you can see this page, then the people who manage this server have installed cPanel and WebHost Manager (WHM) which use the Apache Web server software and the Apache Interface to OpenSSL (mod_ssl) successfully. They now have to add content to this directory and replace this placeholder page, or else point the server at their real content. vs.vs.vs. şeklinde devam ediyor. Sorun ne olabilir.Bu arada server bir datacenter da değil kendim kurdum,cpanel ve whm için 15 günlük demo lisans aldım ama sorunu çözmeye uğraşırken zaten birkaç günü geçti ayrıca sorunu da çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden çok teşekkürler ediyorum. Saygılarımla. |
|
| ||||
| ||||
| siteniz.com olarak girebiliyormusunuz ?
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
hayır, Çünkü henüz bir site host etmiyorum burada.Hiç site yok ise giremezmiyim? Ip numaram bugün statik olacak,henüz dinamik ip kullanıyorum zaten. Nasıl host edeceğimide bilmiyorum o da ayrı konu zaten ama hepsini bir sormayayım |
|
| ||||
| ||||
|
service cpanel restart komutunu uygulayıp tekrar deneyebilirmisiniz ? |
|
| ||||
| ||||
|
Evde bilgisayarınıza kurdunuz sanırım. Modeminizden portları açmayı unuttunuz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. Hangi portları açmam gerekir,mesela 2086 portunu yine server local ip si üzerinden aynı yani 2086 ya mı yönlendirmeliyim.Ayrıca şimdi server açık değil ve ben şehir dışındayım ama daha önce "service restart cpanel" yapmıştım ve hata veriyordu yani böyle bir servis yok yada anlaşılamayan komut türü birşey yazıyordu,hani "merhaba" yazdığınızda enter a basınca ne diyorsa onu diyordu işte,verdiği hatanın söz dizimi aklımda değil. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
|
pardon yanlış yazmışım "service cpanel restart" olacaktı, Özür dilerim |
|
| |||
| |||
|
Merhabalar, Sorunumu çözemedim fakat detaylı anlatayım, Server ip no yazdığımda "Great Success ! Apache is working on your cPanel® and WHM™ Server If you can see this page, then the people who manage this server .........." şeklinde bir sayfa kaşılıyor beni.Apache ve sanıyorum cpanel çalışıyor.Fakat ilk konuyu açtığımda yazdığım gibi port noları ile girilemiyor sayfa görüntülenemiyor diyor. yani 2086 ve https olarak 2087 den sayfa açılmıyor,server üzerinden "service cpanel restart" dediğimde "unrecognized service" diye mesaj veriyor.Ayrıca server açılırken "exim" çalıştırılırken kırmızı bir uyarı veriyor "olmadı" diyor.Eminim basit bir sorun ancak pek tecrübeli ve bilgili olmadığımdan çözemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Çok teşekkürler. |
|
| |||
| |||
|
ayrıca nfslock servisi=====>olmadı NFS statd =======> olmadı sm-istemcisi başlatılıyor=====>:exim abandoned:unknown,malformed,or incomplete option -L diyor sonra "OLMADI" diyor. Toplam 3 tane hata var exim dediğim hata sm-istemcisi kısmında geçen hata,özetle sorunum bu. Herkese kolay gelsin ve ilginize tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
|
şimdide hiç almadığım bir hata aldım login kısmında root şifremi yazacağım satırda Starting bandmin: rdate: timeout for rdate.cpanel.net [TAMAM] diyor,formatlayıp yeniden mi kursam bu centos u ne yapsam?Yoksa birşekilde düzeltilir mi? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |