| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Cpanelde port numarası ile giriş yapamıyorum:)
Tekrar merhaba ![]() Eleştiriye açık olmayan kişilere verilmiş yetkinin kurbanı oldum sanırım ![]() @Calvin: Birincisi siz portlarınızı açmamışsınız. Ip yazıp girdiğinizde apache sayfasını görüyorsunuz fakat portlardan giriş yapamıyorsunuz.Bu durumda portlarınızı açmanız gerektiğini kolaylıkla anlamanız gerekir. 2086 ve 2082 tcp portunu girişlere açacaksınız. İkincisi bellki sistemi düzgün kurmadığınızdan cpanel de sorunlarla karşılaşıyorsunuz.Bu durumda önce cpanelin düzgün çalıştığına emin olun. Üçüncüsü burada mesaj yazıp bir yerleri doldurma gayretinde olan herhangi bir üye mevcut değil.İstatitistik kısmında gördüğünüz üye sayısı kadar bizzat ben üye sildim 2008 başında.Size yardım edilmedi diye yargılama yapmanız hoş değil. Bizler sizlere yardım etmekle hükümlü değiliz.Ücretsiz olarak bu yardımı başka bir alternatif olarak sunan varsa lütfen kendilerine başvurunuz. Calvin yazmış bunu banlandığım için ve konuyu çok çabuk çözüme kavuşturup kapattığınız! için alıntı yapamıyorum konu bu merak edenler için.Cpanele port numarası yazarak ulaşamıyorum. * Öncelikle portlar yönlendirilmese sadece ip numaramı yazdığımda modemin sayfası karşılar beni 80. porttan.Hayır beni Cpanel sayfası karşılıyor.Port 80 i yönlendirirken 2086 ve 2087 de ve diğerleride yönlendirildi,hatırlatma için teşekkürler.Ama yinede bir cevaptır teşekkür ederim. Bir diğer alıntı yapamayıpta c+p yapacağım şu: @haritSu:Eğlencene bir son verelim. Daha ciddi ol artık...banlanma sebebimde de yazan bu Öncelikle benim bu konuda bir çok mesajım var ve cevap yok,bu tavrın ile benim haklı olduğumu göstermeye çalışıyorsun,eğer konu hakkında birşey biliyorsan cevap yazıp sorunu çözsen ben zaten haksız duruma düşerdim,ama bu tavır ben birşey bilmiyorum,benim cahilliğimi ortaya çıkartmaya çalışanı siteden atarım tavrıdır. @sinangunay:Ya ben faydalanacaktım ama konudan? Sizde konu hakkında bilgili değilmişsiniz ki cevap vermediniz,yada bilip cevap vermek istemediniz.Ama sözkonusu olan birinin atılması olunca siteden hemen bende faydalanacaktım gibi bir cevap vermeye üşenmiyorsunuz.Neyse ki başka nickle de olsa tekrar girdim ve sorun çözülünce faydalanabileceksiniz ![]() Herkese saygılar. Calvin'e ayrıca teşekkürler. |
|
| ||||
| ||||
|
ağzımı bozduruyorsun sonunda! Biz bilgiliyiz demedik. Ama emin olun senin gibi sorunu olan ve gelip adam gibi sorusunu soran herkese gereken ve olması gereken cevapları dosdoğru verdik. Ama sen tam aksini yaparak, artistlik tavırları takınarak, burada insanlara bilgisiz sıfatını ekleyerek sana verilmesi gereken yardımı zaten engelliyorsun! Last edited by CaLViN; 05.08.08 at 22:56. Reason: sakin. daha sakin. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |