| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| CPanel'de Disk Limiti Koyamıyorum!!!
Merhaba arkadaşlar, CPanel de açtığım domainlere disk limiti koyamıyorum, quota modification a örnek 50 MB yazıyorum kaydet diyorum, başarılı oldunuz diyor ama gene sınırsız görünüyor, sorun nerede olabilir? |
|
| ||||
| ||||
|
/scripts/fixquotas Bu komutu ssh'dan yazıp bitmesini bekleyin.Büyük ihtimalle düzelecektir. |
|
| |||
| |||
|
maalesef düzelmedi, kodu ssh a girdikten sonra her hesap altında şöyle bir ileti çıkıyor, "No filesystems with quota detected." normal mi bu? Last edited by Forever06; 07.08.08 at 21:30. |
|
| |||
| |||
|
Google üzerinde şöyle birşey buldum, Türkçe'ye çevirebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, yanlış birşey yapmak istemiyorum. PHP Code: |
|
| |||
| |||
|
Sırasıyla yazdıklarımı yaparsa sorun çözülür ; vi /etc/fstab mount -o remount /home quotacheck -c /home quotaon /home edquota /scripts/fixquotas repquota -a vi /var/cpanel/cpanel.config ; /scripts/fixquotas olmadı burdan k.adını bulup değiştirebilirsin , yardımcı kod ; find / -user username -ls |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |