| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Kisa zaman once bi arkadasimizda ayni sorunu yasamisti elimden geldigince yardimci olmustum ama nafileydi yapamadik gibi... Neyse simdi ayni sornu ben yasiyorum... rapidswitch firmasindan yeni bi sunucu aldim ama adamlar bana ana ip olarak 1 tane ip verdiler..2 ciyi istedim karsilikli yazismalarda bi turlu sonuc elde edemedim en son da bana yazdiklari mesajda Quote:
|
|
| ||||
| ||||
|
Sunucuyu kiralarken 1 ip mi yazıyordu ? Rapidswitch şu an standart olarak 15 ip veriyor.
|
|
| ||||
| ||||
| ip sayisi yazmiyordu benim bildigim kadariilede 15 ama anlamadimki bende... IP Addresses: 78.129.233.146 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 78.129.233.1 All Interfaces DNS Servers: 87.117.198.200 87.117.237.100 87.117.196.200 verilen butun bilgiler bunlar.. Last edited by savaskursun; 15.08.08 at 18:16. |
|
| ||||
| ||||
|
Şöyle denilmekte, Ekstra ipyi müşteri portallarından talep edebiliyorsunuz, bunun için öncelikle müşteri portalınıza girin. My Servers butonuna basın, ip istediğiniz sunucunuza tıklayın sağ tarafta Request IPs isimli bir menü göreceksiniz buna tıklayın. Karşınıza bir form gelecek forma kaç tane ip ye ihtiyacınız olduğunu ve bu iplere neden ihtiyacınız olduğunu belirtin 24 saat içinde ipleriniz tahsis edilecektir. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| ||||
| ||||
|
Tesekkurler Dostum emegine tercumene saglik Saolasin adamalr beni deli ettiler soru yagmuruna tutuyorlar ) sunucudada sorun var zaten onada baska konu acam bari 2 gundur ugrasiyorum onunlada...
|
|
| ||||
| ||||
|
Bu adamalr inanilmaz hizlilar 4 dakkada 4 ip verdiler masallah... saol ip olayi halloldu
Last edited by savaskursun; 15.08.08 at 23:47. |
|
| ||||
| ||||
| IP Request 'ten yaparsan 5 dk demez
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Rapidswitch çok hızlı maşAllah, nazar değmesin |
|
| ||||
| ||||
|
Öyle ama ttnet değil ![]() Rapidswitch'ten başka bir DC'e geçtim gelirim 3/2 düştü ttnet yüzünden..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSİZ DESTEK TALEP ETMEK İÇİN MSN ADRESLERİMİZİ EKLEMEYİNİZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSİZ DESTEK İÇİN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEŞEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |