| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| whm Hesaplar Görünmüyor!!
Arkadaşlar merhaba... Bir tane whm hesabım var ve bu hesabın içinde 4 site var whm de normal sitelerimi açtım siteler yayında fakat siteler yayında olmasına rağmen whm de hiçbir site görünmüyor.. hostcumla görüştüm o da bana hesabı eklerken ekleme bölümünün en altında dns ile ilgili olan yeri işağretlemişsin ondan dr onu düzelt olur dedi fakat ben onu bile düzenleyemiyorum ki site görünmüyor yeni hesap açmak istediğimde böyle bir hesap var diyor dns den de silemiyorum bu site şu anda yayında diyor lütfen yardım edin |
|
| ||||
| ||||
|
Siteleriniz Sunucuda farklı bir kullanıcıya aittir. Bu bile tespit edemeyen yerlerden hostin almayınız.Bir an evvel sitelerinizi taşıyınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
|
Calvin'inde dediği gibi siz kesin o hostcunun dns'lerini kullanıyorsunuz ve sizin user'lar büyük ihtimal root kullanıcısında ve bu nedenle problemsiz açılıyor ama siz whm'de göremiyorsunuz. Hostcunuz bunu bile tespit edemiyor bence hemen o firmayı değişin.
__________________ RAMBilişim İnternet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Hocam bence sorun nameserver onaylanmasından kaynaklanıyor. ( Eger Siteler Taşıma ise ) Sitelere whois çekip nameserver adreslerine baktınız mı acaba ? Hem eger gercekten hesabı root kullanıcısına gecirmisse reseller olarak aynı hesabı açamaz sanırım. Kesinlikle ns lerde problem.
|
|
| ||||
| ||||
|
nameserver ile bir alakası bulunmamakta. Bakın beyfendi diyorki, hesapları resellerımda whm de göremiyorum. siteyi açmaya çalıştığımda site var diyor. Bu muhtemelen calvinin demiş olduğu gibi siteler başka bir kullanıcı adı altındadır. Site zaten sunucuda var olduğu içinde yeniden eklenmesine whm izin vermez. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
|
| |||
| |||
|
üstüne üslük daha önce başka server e taşındılar bir firmaya yaptığım siteyi komple yeniden yapmak zorunda kaldım, onu sen silmişsindir diyo ben gerizekalı mıyım whm den durduk yere site sileyim.. bir şey deediğimde farklı siteler gösteriyo bu siteler nası çalışıyo diyor. host değiştirmenin zamanı gelmiş olmalı...
|
|
| |||
| |||
|
merhaba öncelikle bu forumu müşterilerime çözüm bulabilsinler diye tavsiye eden benim ama görüyorum ki çözüm üretmek yerine aman bırak orayı salla şu bu gibi işsiz güçsüz hostçu terimleri görüyorum bilginiz varsa söylersinz yoksada okur geçersiniz forum olmanın özelliği bu sanırım forum sahibine ve adminlerinin bilgilerine reklam yapmak isteyen parasını ödesin bannerını koysun eğer baska kullanıcıda görünse yada accont olsa bizde biliriz taşımayı |
|
| ||||
| ||||
|
Sizin için müşterinizin problemini çözmeniz buraya laf yetiştirmenizden daha kazançlı olacaktır.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
çok özür dilerim ben burayı forum sanıyodum yanılmışım ve ben buraya laf yetiştirmedim müşterim bana cevaplarınızı söyledi bende gerekeni yazdım bu kadar Last edited by asoshosting; 05.09.08 at 18:54. |
|
| ||||
| ||||
|
peki ozaman şöyle diyelim, tam olarak müşterinizin sorununu açıklayın bizde diyelimki aa hakkaten böylede olabilir o sebeple yanlış yorum yapılmıştır özür dileriz desek daha güzel olmazmı? Ne diyor müşteriniz, hesaplar içinde göremiyorum eklemeye çalıştığımda da domainler var gösteriyor demiş. Saygılar.
__________________ Bir kişinin ki yardımcısı Allah ola, Var kıyas eyle ol ne şah ola!. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |