| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Master Reseller Sorunu
Merhaba Benım Şöle bi sorunum var master reseler paketımde maksımum 15 hesap sınırı var şu şekılde whm den ayrı bi paneli var WelcomeSummery of Master Reseller AccountNo Of Master Reseller Accounts2No of Sub Reseller Accounts0No of Suspended Accounts0
Sub Reseller Enable/Disable Reseller WHM Remote Access Key Var ayarları burdanmı yapıcam Saygılar sevgiler bılgısı olan varsa beni aydınlatsın
|
|
| |||
| |||
|
yapmak istediginiz nedir onu anlıyamadım, ulaşmak istediginiz sonuç nedir?
|
|
| |||
| |||
|
yani whm panelimden reseller hesabı açmak istiyorum ? sub reseller özelliği var ama duzeltemedım hesap açamadım
|
|
| |||
| |||
|
Hocam Reseller Hesabı İçerisinden Reseller Açamazsiniz.Reseller Açmak istiyorsanız Bir Virtual Private Server Ya da Dedicated Alınız. you have exceeded creation of Maximum Sub resellers : Alt Reseller Yaratma Hakkınız Dolmuştur Anlamında ki bu hakkı arttirmaniz içinde yine Root Olmanız Gerekir Saygılar |
|
| |||
| |||
|
teskur edıorum sorun çöülmustur
|
|
| |||
| |||
| master reseller özelliği ile açılır.
__________________ ▌ 7x24 WEB SERVISLERI - Türkiye, Singapur ve Amerika lokasyonlu paylaşımlı hosting. ▌ ● Reseller ve Shared hosting ● WHM / Cpanel ● 15 gün para iade. ▌ ● info@7x24web.net ● Tel: +886-09-55324887 Fax: +886-2-66021238 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |