| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |||
| Arkadaşlar yeni linux server kiraladım, işletim sistemi CENTOS Enterprise 4.5 i686 - WHM X v3.1.0 . bu sistem üzerinde yeni kullanıcı hesabı oluşturma bilgilerini detaylı bir şekilde anlatabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. profesyonel derecede ilgilenen arkadaşlara root girişi teslim edebilirim. |
| |||
| Merhaba sinan, WHM de yeni reseller hesabı oluşturmak istiyorum. ve o resellere domain eklemek istiyorum. bu bilgilere sahipsen pm den görüşebiliriz. |
| ||||
| forumda ufak bir araştırma yapın. emin olun bulacaksınız.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak için msn messenger üzerinden iletişime geçmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir. 3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir. Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
| ||||
| Reseller hesabı için önce sunucuzdan normal bir hosting açınız. Sonra Reseller Center bölümüne girerek Add Reseller Privileges bölümünden reseller oluşturacağınız hesabı seçiniz. Sonra tekrar Reseller Center bölümüne giriniz ve aşağıda bulunan Select a Reseller: bölümünden ilk işlemde seçtiğiniz domaini seçiniz bu işlem reseller ayarları için olacaktır. Limit the total number of accounts aeroserv can create to accounts kısmına reseller hesabında eklemeye izin vereceğiniz domain miktarını seçiniz. Limit accounts that aeroserv can create by Resource Usage. (Access to pack ages the user creates is automatically granted unless account creation has been limited to pre-assigned packages below. Access is not automatically granted to system/root created packages unless specifically defined below.)'a tick atınız ve aylık bw oranı ve hosting alanını doldurunuz. Feature Limits (ACL Lists) bölümünde çıkmasını istediğiniz bölümlerin yanına tick atınız. Ve en son işlem olarak aşağıdaki ilk 2 kutuya istediğiniz dns adreslerini yazınız.Özel dns verecek iseniz domain panelinizden Alt Name Server kısmından ip adreslerinizi ekleyiniz. Anlamışsındır umarım... ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |