WHM cPanel » WHM 2086

Apache Update Sorun

Geri git   WHM cPanel Destek Platformu » WHM cPanel » WHM 2086
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 10.11.07, 03:36 PM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
mandalina is on a distinguished road
Apache Update Sorun

Sunucu içerisine easy apache arabirimi yüklü (v3.2.0 Build 3102) gerekli update leri ordan otomatik olarak yapıyorum.

PHP Security için gerekli yapılandırmayı Mod suPHP göz önünde bulundurarak yaptım. Sunucu içerisinde bir çok joomla site yüklü bildiğiniz üzere open source yazılımlar arasında cms lerden en yayın olanı bu ve en çok hack lenen de tabi bu cms. Hosting işi ile uğraşıyorum ve müşter cmod lardan kaynaklanan bir çok alandan hack yiyorlar yurt dışından sunucu kiraladığımda içerisinde bu kurulu olarak gelmişti ve sorunları bu şekilde aşmıştım. Şimdi kendi yapılandırmamda Tanımlı sitelerde INTERNET SERVER ERROR hatası alıyorum. Dosyaların değerleri 644 klasorlerin yazım yetkileride 755 olarak tanımlı ama bu hatayı veriyor.

Sorunum neden kaynaklanmıştır sizce ve nerde hata yaptım bilgilendirirseniz bu konuda tecrübesi olanlar mutlaka olmuştur.

Saygılar
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 10.11.07, 08:21 PM
CaLViN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sevgi güçtür.

Tecrübe Puanı: 100000
CaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond reputeCaLViN has a reputation beyond repute
apache yi su exec olmadan derlemeyi denediniz mi ?
2.)Ücretsiz destek almak için forum sayfalarımızı kullanmanız aynı sorunu yaşayan diğer üyelerin cevaplara en kısa sürede ulaşabilmesi ve sizlere yardımcı olmak isteyen bizlerin ve diğer üyelerimizin zaman kazanmaları açısından çok önemlidir.
3.)Forumlarımızda sorunlarınızı anlatırken mümkün olduğunca çok detay vermeniz en kısa sürede sorununuza çözüm bulmanız açısından mühimdir.

Daha çok öğrenmek ve öğretmek dileğiyle..
Sevgiler..
The Platform.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 13.11.07, 11:42 AM
Sempron

Tecrübe Puanı: 0
mandalina is on a distinguished road
Su exe olmadan denedim..

Dediğiniz gibi o şekilde bir sorun yok ama benim suexe ihtiyacım söz konusu.
  #4 (permalink)  
Alt 20.11.07, 11:23 PM
Fesih BICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fshbcr

Tecrübe Puanı: 1092
Fesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond reputeFesih BICER has a reputation beyond repute
Fesih BICER - MSN üzeri Mesaj gönder
mod_rewrite aktif değildir
  #5 (permalink)  
Alt 23.11.07, 11:34 PM
Tickhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MyBB Turkiye

Tecrübe Puanı: 5
Tickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really niceTickhi is just really nice
Tickhi - MSN üzeri Mesaj gönder Tickhi - YAHOO üzeri Mesaj gönder Tickhi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
su exec ile alakası yok fesih abinin dediği gibi mod rewrite benim başıma geldi ordan biliyorum

Seçenekler
Stil