| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
| |||
| |||
| VPS icin DirectAdmin Lisansini Nereden Alabilirim ?
Merhaba VPS mde Plesk var fakat ben direct admin istiyorum. 256 MB Ram de hangisi daha iyi olur ? DA mi Plesk mi ? cevabiniz directadmin ise nereden temin edebilirim ? (9USD mis galiba ? ) |
|
| |||
| |||
|
Pratix.Net.tr ile bi iletisime gec . satiyordu bir ara . Deki Gökhür önerdi . tanir beni Samet abim((:
|
|
| |||
| |||
|
aradim; Anlasma saglanamamis ve lisans satmiyorlarmis
|
|
| ||||
| ||||
|
Plesk Kullan Bence ihs.com.tr git al lisansini
|
|
| ||||
| ||||
|
256MB Ram'de kesinlikle DirectAdmin tavsiye ederim. Hatta 1024 ram'de bile DirectAdmin tavsiye ederim. cok hizli bir panel Lisans saglayabilirim. VPS icin DA lisansi 10 YTL/ay'dan.Saygilar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
| Abi MSN ekledim görüselim .
|
|
| |||
| |||
|
Hizmet Sinan Bey den saglanmistir...
|
|
| ||||
| ||||
|
Aslinda güzel fiyat yanliz da windows da calismiyor bildigim kadariyla.
|
|
| ||||
| ||||
|
Hayir malesef calismiyor..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Rkadaslar benim bir sorunum var hazir burda konu acildigi icin konu kirliligi olmasin diye devam ediyorum. ingilterede bir dedicate imiz var ve onu türkiyeye tasimak icin bir server satin aldim ve bir data centera biraktim.ingilteredeki serverimizda panel olarak Direcadmin kullaniyoruz. Burdaki serveri ise 2 parca VPS yapip birine Direcadmin digerine cpanel kurmak istiyoruz. Fakat dedicate deki teknik arkadas Direcadmin lisansi al dedi ben kurarim. Tamam dedim ve direc adminin sitesinden 29$ a bir lisans aldim ve ayarlarinida yeni servera göre yaptim. Fakat teknik arkadasa aldigimi söyleyince VPS lisansimi diye sordu. Fakat sitede sadece tek bir lisans türü var. VPS lisansi nasil alabilirim. CPanel icinde VPS lisansimi almam gerekiyor... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-cpanel/1040-vps-directadmin-lisansini-nereden-alabilirim.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Direct Admin Lisansi alicam - Webmaster Forum & Webmaster Okulu | This thread | Pingback | 08.12.07 21:09 | |