| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| MySql 5 Güncelleme Sorun
Merhaba Arkadaslar Linux da WHM kullaniyorum. Server Configuration |-> Tweak Settings |-|-> MySQL Bölümünden 5.0 diyerek yükseltme islemini yaptim ancak hic bir php site veya forum acilmiyor. ![]() Hepsi 500 Internal Server Error diyor. Yine ayni yerden geri alma sansim yok 4.x secenegi 5.0 dedikten sonra kayboldu. Apache 2.x ve PHP 5.x kullaniyorum. Bu sorun ile ilgili bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim. simdiden Tesekkürler... |
|
| ||||
| ||||
|
Apache'yi yeniden derlemeyi denediniz mi?
|
|
| ||||
| ||||
|
islemi sonuna kadar beklediyseniz bir sorunun olmamasi gerekliydi. Bu islemden baska bir islem daha yaptiniz mi? Veri tabanina baglanmasa tamamda ic sunucu hatasi neden versin sql güncellemesinde garip geldi biraz
|
|
| |||
| |||
| cok kolay sorun..
Ya Apache derlemede sorun var arkdasim yada derlerken kullanmis oldugunuz yapilandirma su an yayinladiginiz özellikleri desteklemiyor. INTERNET SERVER ERROR hatasi genelde Cmod "permission" ayarlari ile ilgili bir durum. Klasorlerin 755, dosyalarinda 644 olup olmadigi kontrol etmelisin bundan sonra tekrar ayni hatayi veriyorsa kesinlikle apache update bölümünden tekrar build etmelisin. Saygilar..... Admin artik beni gör.. ) atari yaziyor gücümüne gidiyor... kordinatörlük bekliyruz.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |