| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| www.hostqator.com www.dreamhost.com www.bluehost.com bu ücü de yaklasik ayni özelliklerde hizmetler veriyorlar. ha bir de starlogic.com var. startlogic de olabilir dikkat etmeniz gereken su. shared hizmet aliyorsaniz CPU nun %25 ini 90 saniye boyunca isgal edecel bir islem yaparsaniz hesabiniz durduruluyor. ayrica arkadaslarin dedigi gibi 24 saat site üzerinden chat gibi canli destegin tadi hic bir seyde yok ![]() ayrica hostqator ve dreamhost icin indirim mevcut. (dreamhost 50$ civari, hostgator 10$ civari ) pm atarsaniz yardimci olabilirim |
|
| |||
| |||
|
Yaklasik bir yildir, BlueHost'ta kim bilir kac defa oradaki elemanlari baglayaman ve aslinda benim yapmam gereken seyleri pek cok benim yerime yaptiklarini bizzat biliyorum. Bir önceki mesajimda belirttigim, tasinma islemleri icin php.ini de max_upload_size i degistirmem gerekti, baktim ftp den görünmüyor üstelik yenisi de olusturamiyorum. Aslinda gayet takdir ettigim özellikleri olan canli yardimdan sordugumda, bu ufacik sey icin, Dedicated satin almis olmam gerektigini söylediler ve zaten kit ingilizcemle ikna da edemedim.Ana sayfadaki "tasinmak icin gereken herseyi ücretsiz olarak biz sizin icin yapiyoruz" güzelligini, whm to whm gibi kapsamli bir sey saniyordum, o da sadece 1 domain icinmis. Vel hasil, Hostgator iyi ama biraz paragöz cikti. |
|
| |||
| |||
|
baska sunucudan hesap tasima islemini ücretsiz yapiyorlar. ama 35 hesap icin ücretsiz. max_upload_size icin dedicated oneren kisi buyuk ihtimal satis yetkilisidir. Destek yetkilisi böyle bir sey önermez. cünkü -yanlis bilmiyorsam- ini_set php komutu ile veya php_flag htaccess komutu ile bu söyledigin ayari kendi hesabin icin degistirebiliyorsun ve bunu onlar biliyorlar. actigim bir ticket'a bu sekilde yanit vermislerdi bsaka bir php.ini ayari icin... 3 yil reseller kullandim ve hic sorunum olmadi o firmayla... su an almanyadan sunucu aldim kendi sunucumdayim. Ama Amerikadan secim yapsaydim secimim yine hostgator olurdu. |
|
| ||||
| ||||
|
Dogru biliyorsunuz Cedric, bahsettiginiz sekilde ayarlanabiliyor.. Hostgator'dan 2 müsterime ve 1 kendime sunucu aldik, hicbirinden memnun kalmadim. Müsterilerimden/Arkadaslarimdan birinin aldigi sunucu 2 gün sonra formatlanip baskasina teslim edildi, günde 5 kere root sifresi degistirildi. En sonunda refund aldik.. Kendi sunucum gelir gelmez 82 gün uptime ile geldi. Sordugumda, biz sunucuyu kurup 3 ay acik birakip izliyoruz stabil mi degil mi demislerdi. - nasada mi birakiyorsun kardes ![]() Bu olaydan sonra cözemedikleri problemler oldu, 1 hafta IP veremediler vesaire vesaire.. Amerika'daki 3 favori DC var benim icin... SoftLayer, Gnax/Netdepot, Equinox (paraniz varsa yahoo ve google'a komsu olursunuz )
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Hostgatordan sikayetci insanlarin oldugunu hatta bu kadar fazla oldugunu bilmiyordum. simdi kendimi insanlari yanlis yönlendiriyormus gibi hissettim )) Benim hostgatordan sunucum yoktu. en kücük paket bir reseller hesabim vardi ve yaklasik 3 yil sorun yasamadim. Benim deneyimim sadece bu kadar. cikan sorunlarla ilgili benden daha fazla deneyimi olanlar, farkli paketler alip sorun yasamis olanlar olmus olabilir, dogrudur. Kusuruma bakmayin ![]() Dedicated diyince aklima geldi de. Hostgatorun sunucu hizmetini theplanet.com 'dan aldigini ve theplanetin de en az hostgator kadar managed hizmeti zaten verdigini duydum. Belki de sorun araci isi olmasindan kaynaklaniyordur... Tabi bu sadece duyum, alip denemedim ikisinden de )))
Last edited by Cedric; 08.03.08 at 14:10. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |