| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| hangi dagitim
arkadaslar yeni bir pc topladim p4 core2duo 6550 2.33 4 mb cpu asus anakar full onboard 800mhz ram 2 gb sizce bu sisteme hangi dagitimi kurmaliyim fedora 7veya 8 mi centos 5 mi |
|
| ||||
| ||||
|
centOS 4ever
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
sorun cikarmaz diyonuz yani
|
|
| ||||
| ||||
|
ne gibi bir sorun?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
Acemi ve linux e alisik degilsen sorunlarin alasi cikacak bence.
|
|
| |||
| |||
|
cpanel kullanmayacaksansa Debian. Cpanel kullanacaksan Centos
__________________ |
|
| |||
| |||
|
plesk kullanacagim sorun derken ethernet vs gibi seyler
|
|
| |||
| |||
|
denemek icin centos 5 kurdum islemci icin bir sürü uyarilar verdi cekirdegi düzenlemekmi gerek basdan yoksa baska bir cözümü varmi ?
|
|
| |||
| |||
|
benim kurdugum dagitim 32 bitlik sanirim sorunum bu 64 bitlik kurmam gerekli galiba tabi ppleskide 64 bitlik kurmam gerekir yanilmiyorsam
|
|
| |||
| |||
|
pc ye 64 bitlik centos 5 kurdum ama acilisda cpu not supperted gidi bisi diyor sanirim islemci desteklemiyor bu dagitimi veya kernel derlemesimi gerekli. kernel derlemesi gerekli ise nasil yapabilirim ve hangi bolumdeki yeri degistirmem gerekli biraz karisik isde kernel derlemek bir kere denemisdim calisan kerneli ucurmusdum |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |