| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Ekledim bende tanisikligimiz var eskilerden dogrudur. Sizden hosting almistim.
__________________ Maybe, Maybe Not.... |
|
| |||
| |||
|
Merhaba sinan hocam msn cevap alamadim engelediniz cogu zaman önemi yok alistik hocam whm sonic lisansi bugun alicam sizden 5 ytl konusmustuk kurulur bugun olursa sevinirim.
|
|
| ||||
| ||||
|
@gunes788, Musterimi neden engelleyeyim, baglanti problemleri var ara ara kopuyor MSN.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
Tok Gozlulukdendir
|
|
| |||
| |||
|
lisans ucreti bi kere mahsus odenmiyormu yada size 1 yil boyuncami odenecek bu tutar
|
|
| |||
| |||
| Tabiki de o fiyatlar AYLIK.
|
|
| ||||
| ||||
|
Lisans satislari belirsiz bir sureligine durdurulmustur. Tesekkur ederim.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ya bak uye olayim mi diye dusunurken bu konu icin uye oldum da.durdurmussun farketmez artikta.jaguarpc.com 7 dolara satiyor??bu kadar iddaali olman nedendi anlamadim?TR de mi en iyi fiyatti?
|
|
| ||||
| ||||
| VPS'i JaguarPC'den alirsaniz 7 dolara satar... VPS'i benden alirsaniz ÜCRETSİZ veririm. Bak hala iddali ![]() Burada satisa sundugumuz lisanslar external lisanstir, o yuzden fark var arada.
|
| ||||
| ||||
|
himm.biz resellerlik yapiyoruz da biraz eski teknoloji kullandigimiz yer memnun degiliz arastiriyorum.VPS almaya niyetimiz var.site adresi verir misin o zaman bakmamiz icin özelliklerine ve kapasitelerine? yani senin bu fiyatlarin herhangi bi yerden vps alsakta senden ayriyetten panel alabiliriz fiyati mi oluyor? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |