| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba arkadaslar, cesitli kaynaklardan tamamen yasal yollarla kurallara uygun sekilde elde ettigim lisanslari sizlerle paylasmak istiyorum. Burada bulacaginiz fiyatlarin EN UYGUN fiyatlandirma oldugunu bilmenizi ister, daha asagiya veren herhangi bir firma varsa kendi kurumsal sitesinde indirimli fiyatini gösterip kanitladiginiz takdirde DAHA UCUZA VEREBiLECEgiMiZi veya AYNI FiYATA iNEBiLECEgiMiZi bilmenizi isterim. Tüm lisanslarda, profesyonel kurulum ve ilk teknik destek ücretsizdir! (Limitsiz destek degil) Akliniza takilan her türlü sorunda bana PM veya e-mail yolu ile ulasabilirsiniz. cPanel Lisans Bedelleri: cPanel Dedicated Server External Lisans = 42 usd /ay cPanel Virtual Server External Lisans = 15 usd /ay DirectAdmin Lisans Bedelleri: DirectAdmin Dedicated Server Lisans = 20 YTL /ay DirectAdmin Virtual Server Lisans = 10 YTL /ay Plesk Windows/Linux Lisans Bedelleri: Plesk lisansi satisimiz yoktur. Lütfen dikkat Türkiye'de Hic BiR firmanin yasal olarak HARiCi Plesk lisans satis hakki yoktur! Ödediginiz her kurus, o firmaya illegal kazanc saglayacaktir.. Virtuozzo Lisans Bedelleri: Virtuozzo Windows LÜTFEN PM ATINIZ Virtuozzo Linux LÜTFEN PM ATINIZ Fantastico Lisans Bedelleri: Fantastico Dedicated Server Lisansi = 10 YTL /ay Fantastico VPS Sunucusu Lisansi = 5 YTL /ay (rvSkin ve Fantasticoyu ayni anda alin, 30% indirim kazanin!) rvSkin Lisans Bedelleri: rvSkin Dedicated Server Lisansi = 10 YTL /ay rvSkin VPS Sunucusu Lisansi = 5 YTL /ay (rvSkin ve Fantasticoyu ayni anda alin, 30% indirim kazanin!) WHMSonic Lisans Bedelleri: WHMSonic Radyo Sürümü - LÜTFEN PM ATINIZ WHMSonic IRC Sürümü - LÜTFEN PM ATINIZ Ayrica ihtiyaciniz olan her türlü lisans, orjinal ve kullanilmamis sekilde, SATICI FiRMADAN DAHA UYGUN ÜCRETLERLE saglanir. Tüm yazilimlarin profesyonel kurulum ve performans ayarlari, tarafimdan yapilacak olup son derece güvenle kullanabilirsiniz. iyi calismalar! N. Sinan GÜNAY
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << Last edited by sinangunay; 27.02.08 at 18:34. |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel lisansi aldim, kurulumu ve ayarlari yapti sagolsun.. hayirli olsun tavsiye ederim sudan ucuz ![]() bir de rvskin fantastico whmsonic alsak aylik 20 ytl ![]() düzenleme : gece mece demedi kurdu masallahi var
__________________ Macromedia Flash * kullanabilen kisi ya da kisiler ile dostluk babinda muhabbet etmek isterim , özel mesaj atana süpriz hediye.. ![]() Last edited by misc; 02.01.08 at 03:34. Reason: zaman: |
|
| |||
| |||
|
WhmSonic Siparisi verdik Gercekten Süper fiyatlar Kaliteli Hizmet .
|
|
| ||||
| ||||
|
Sinan abi 10 Ocak'ta Netinternet saydigin lisanslarin yasal satis haklarina sahip olacakmis. Sana rakip cikti. |
|
| ||||
| ||||
|
cPanel external lisansi saglayabilmek icin minimum 6 aylik NOC partner ve ayda yaklasik 5000 usd ödeme yapman gerekiyor. Sanmiyorum bu kriterleri daha Türkiye'de bir firmanin gerceklestirebildigini.. Saygilar.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
|
Ben DirectAdmin lisansi aldim tavsiye ederim ![]() [kd]Abi yeni msn ini ekledim bakabilirmisin.[/kd] |
|
| |||
| |||
|
cpanel whmsonic aldim tavsiye ederim |
|
| ||||
| ||||
|
Directadmin aldim tavsiye ederim. |
|
| |||
| |||
|
kardes bu lisanslar ne lisansi anlamadim inanin linux icinmi gecerli neden bunlar icin para ödeyeyim hem ne ise yariyorlar |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |