| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
| ||||
| ||||
| DDoS Protected - DDoS korumali Sunucu - Hosting nereden alinir ?
Arastirip buldugum bir kac verimerkezini sizlerle paylasmak istiyorum. Awknet Communications abacus tavsiye etti,hic bilgim yok dogrusu.kendileri sadece ddos üzerinde yogunlasmislar. kullanmadigim icin fazla yorum yapmam dogru olmaz lakin cok güzel yorumlar okudum. GigeSERVERS - IRC, and DDOS Protected Dedicated Servers almanyadan gige.botnete karsi epey saglam bir duruslar oldugunu söyleyebilirim. agir saldirilara karsi basarilari kanitlandi.adini da ddos korumasi sayesinde yapmis bir verimerkezi.lakin hic bir zaman unutmamaniz gereken bir durum var;almanyada herhangi bir verimerkezi ile profesyonel olarak calisilmaz.almanya hatlarina güven olmaz.kisacasi profesyonellik acisindan 2. sinifa giriyor almanya. Black Lotus Communications - DDoS protected hosting, dedicated servers, and co-location blacklotusu sanirim türkiyede duyulmus bir verimerkezi degil.hatta belki de ilk defa burada bu verimerkezini duyuyorsunuz.kendilerini bu yazimin birincisi olarak secmek istiyorum.tasarimlari ile biz yer altindan gelen irc operatorleriyiz demek istemediklerine emin oldugum bu sicak insanlari sizlere kesinlikle öneririm. Sizlerde bu konuda tavsiye ettiginiz verimerkezlerini yazarsaniz sevinirim.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
| Sharktech Internet Services bu adamlarida ddos konusunda taktir etmek lazim. Bazen sorunlara gec yanit verseler de iyi niyetleri bu acigi kapatiyor.
|
|
| ||||
| ||||
|
Liquid Web kullandim Ddos konusunda cok saglamlar. Dedicated Servers | Managed Dedicated Servers | Web Hosting | VPS | Liquid Web |
|
| ||||
| ||||
|
Sharktech iyi ama fdc de bariniyor. Ayrica iletisim diye bir olay yok. iletisemiyorsunuz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Staminus Communications Staminus u bilmeyenler var mi acaba ? Staminus irc ataklarindan korunma icin ideal bir verimerkezi. Web üzerinden gelen syn/httpd flood ataklarina karsi ancak firewall alarak korunabiliyorsunuz. Ama ip korumalari dahi gayet basarili.Tavsiye edilir.
|
| ||||
| ||||
| Quote:
Quote:
Kisaca destegin yetersiz oldugundan,downtime süresinin oldukca yüksek oldugundan, ki bunun nedeni fdc de bulunmasidir,iletisimin kesinlikle kopuk oldugundan,ilgi ve alakanin sifir oldugundan bahsediyor.
|
| |||
| |||
| Quote:
Staminus ile de calistim cesur.net benim calsitigim zamanlarda Staminus direk tr ye satis yapmiyordu. Tr den araci kulaniyordun. Cesur .netinde masallahi vardi o zamanlar sorun oldugunda piyasada olmazlardi kivranip kalirdik. Hatta bir defasinda hardisk pofladi 5 gün down kaldik varmi boyle bisi disk bozuldu ise degisir bu kadar zor olmaz.FDC ile calistim bireysel olarak buradan makina alabildigim icin sorunlarida kendim cözümleyebildigim icin hic sorun yasamiyoorum gibi bisi ödeme konusunda 5-10 gün de bekliyorlar yerine göre crm gectiginden beri 5 günü gecimiyorlar gerci ddos konusunda firewall hizmeti vermiyorlar saldiri oldugunda bakarsin Anti DDOS Firewall - FDCServers Forums fdc forumunda adminin biri sales@fdcserver.net görüs demis diger admin ise Sharktech e yönlendirmis |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
iyiniyetleri batsin.sunucu 10 gün kapali kaldiktan sonra iyiniyet diye bir sey söz konusu olamaz. fdc daha rezalet bir yerdir. hatti yazilimi trafigi bol bol verirler ama aslinda vermezler.cogent gibi kalitesiz bir network ü siz sunarlar. hizli iletisimleri güzeldir ama kahvedeki okey arkadaslari ile bir farkiniz yoktur. staminus ise bu tür sorunlari yasatmayan adi ünvani temiz bir servis saglayicidir. simdiye kadar hic bir bayiden sunucu almadim sizin de almanizi tavsiye etmem. eger yabanci diliniz yoksa türkiyede bulunan verimerkezleri ile calisin.eger sunucu yönetimini bilmiyorsaniz sunucu yönetim hizmeti alin. ama asla bir bayiden sunucu almayin.her zaman vermerkezi ile direkt iletisimde olun.
|
| ||||
| ||||
|
FDC'ye bayiliyorum ilk VPS aldigim yer
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
Merhabalar : Yukarida yazilan butun verimerkezleriyle uzun sureli calismalarimiz oldu , sharktech ile 6 ay calistik 1 reboot ticketi icin 48 saat bekledigimi hatirliyorum ve router'larinda surekli paket kayiplari olan 3-5gbit saglam 1 botnet geldiginde network'leri catlayan bir verimerkeziydi , awknet ile calismadik calisan firma sahibi dostlarim var ticket sureleri fena degil network'leride kaliteli , Staminus ile uzun sure calistik ircd ile ugrasan kisiler icin cok iyi 1 alternatif web icin firewall ruleleride gayet iyi (ircd kadar olmasada), gigeservers Almanyada degil Amerikada ve proxyshield adi verilen 1 hizmeti pazarliyorlar bunun lite versiyonu standart her sunucu icin veriliyor premium 'u ise 1000$ dan basliyor saldiri boyutuna gore fiyat degisiyor.Turkiyede sadece DOS/DDOS uzerine calisan 1 firma sahibi olarak bana oneriniz ne diye sorarsaniz awknet - staminus 2'lisi degerlendirebilir , halan cozum alamamissaniz tek alternatifiniz , bizim firmamizla baglantiya gecip sayfaniz icin size ozel cozumlerimizden 1'ini secmek olur :=) . iyi calismalar. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-cpanel/1203-ddos-protected-ddos-korumali-sunucu-hosting-nereden-alinir.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| sunucu alacagim yardimci olabilirimsiniz - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 23.01.08 21:46 | |