| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| WHMSonic aldim nasil yayin yapacagim ?
Selamlar Sinan Abiden WHM Sonic aldim. Bir domainime radyo verdim. AutoDJ felan kurdum bundan sonrasini ne yapacagim ? Yani ben olmadigim zamanlar calacakmi radyo ve ben nasil yayin yapabilecegim ? simdiden Tesekkürler
|
|
| ||||
| ||||
|
Forumda yanit verecek kimse cikar mi bilmiyorum ama sales@whmsonic.com Türkce mail atabiliyorsun
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << Last edited by WHMSonic; 10.01.08 at 17:53. |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Mümkün oldugunca Türkiye'den forumlarada yetismeye calismaktayiz elimizden geldigince ancak dilediginiz anda hizli bir sekilde destek almak icin direk olarak Support - Login Page adresinde Türkce ticket acarak bize ulasmanizi rica ederiz. Destek Süreleri; - Türkce Acilan ticketlarda en gec 1 ila 3 saat arasinda yanit verilmektedir. - Ingilizce acilan ticketlarda her 10dk da bir kontrol edilmesi nedeni ile Amerika saatine göre aksam 9 dan sonra en gec 20dk icinde yanit verilmektedir. 9 dan önce en gec 1 saat icinde yanit verilmektedir. Bir cok forumu ziyaret ediyoruz whmdestek forumlari gibi, ancak bu ziyaretlerimiz 2 ila 4 gün arasinda degisebiliyor bu nedenle direk olarak yukarda belirtilen adresten destek almaniz size hiz kazandiracaktir. Bu konuda bayilerimiz/datacenter'lar bize destek olmaktadirlar, Sinan beylede calisiyoruz kendisi ile Türkce bir site ve forum icin görüsecegiz ayrica. Pek yakinda resmi bir türkce site ve foruma sahip olabileceksiniz.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com Last edited by WHMSonic; 10.01.08 at 18:24. |
|
| |||
| |||
|
ilginiz icin tesekkürler . Ticket actim sagolun. Türkce destek olmasi güzel :U
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |