| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Resellerden Sunucuya Gectim Accountlari Nasil tasiyabilirim (WHM)
Merhaba; WhmTo whm Kismini okudum fakat resellerden Sunucuya Nasil tasinacagi anlatilmamis. Daha Onceden Reseller Hizmeti Kullaniyordum Sunucuya Gectim Accountlarimi Nasil tasiyabilirim iyi Gunler (Panel whm) |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, Sunucuda bos bir ftp acin tüm sitelerin full yedeklerini oraya indirin sonra yedekleri home kismina tasiyin, whm'den restore edin.Restore yöntemleri aratirsaniz forumda vardir.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
1- Sunucunuzda bos bir hesap acin aaa.com gibi sifresine 123 verin 2- Reseller panelinize girin 3- list account diyin 4- Acilan cPanel'de Backup bölümüne girin, Sonra generate full backup daha da sonra acilan sayfada home directory yazan yeri remote server yapin adres olarak sunucunuzun ip adresini yazin. Alt satirlara da orada actiginiz aaa.com hesabina ait kullanici adi ve sifresini yazin port olarak 21 yazin yedeklemeyi baslatin. Bunu tüm hesaplar icin uygualayin 5- Yedekler /home/{aaa.com kullanicisinin ftp adi}/ icinde saklaniyor olacak buraya giris yapin 6- daha sonlari buradaki yedeklerin isimlerini degistirecegiz örnegin bunlari adi backup-1.14.2008_19-38-21_xxxxxxx.tar.gz seklindedir bunlari xxxxx.tar.gz olarak degistirin. 7- Sunucunuzdaki yedekleme sistemini aktif edin 8- Yedekler nereye aliniyorsa bu dosyalari oraya atin 9- WHM Panelden restore backup diyip tüm siteleri acin Siteler yayinda |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |