| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Yum ile paketi kurduktan sonra tekrar kurulum komutunu yazmanız gerekiyordu, rpm -i BitDefender-Console-Antivirus-7.0.1-3.linux-gcc2 9x.i586.rpm bu komutu tekrar uyguladıktan sonra çalışacaktır.
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| ||||
| ||||
| /opt/bdc/bdc –files –delete /home Sadece Home Dizinini tarayıp Zararlı Dosya varsa siliyor Bu Komut sadece home dizinimi tarayıp zararlı dosya varsa otamatik siler bu Komutu Uyguladığımızda Otomatik olarak Bulduğu Zararlı Dosyayı Siler diğer arakdaşlarda doğrularsa bu komutu Bir Siteden buldum tarama yaparken otomatik olarak silsin diye
__________________ Webhosting-Bayii Reseller - Sunucu Kiralama-Webtasarım Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderiniz Gsm: 0 539 789 51 62 |
|
| |||
| |||
|
merhaba ben bunun kurulumunu yaptım ama scan işlemine başlamıyor login as: root root@69.10.44.60's password: Last login: Thu Jul 15 01:24:02 2010 from 81.215.191.22 root@server [~]# bdc /home --all BDC/Linux-Console v7.0 (build 2492) (i386) (Dec 11 2003 13:24:00) Copyright (C) 1996-2003 SOFTWIN SRL. All rights reserved. |
|
| ||||
| ||||
|
komutu girdiğinizde SSH Secure Shell Client için söylüyorum mavi bir imlec çıkıcak mavi renkte imlec çıktıysa trama başlamış demektir SSH Secure Shell Client kullanarak denyin
__________________ Webhosting-Bayii Reseller - Sunucu Kiralama-Webtasarım Ücretli Destek İçin Özel Mesaj Gönderiniz Gsm: 0 539 789 51 62 |
|
| |||
| |||
|
Hocam Bana Tarama Komutunu Tam Verirmisiniz Sunucudaki Hesaplar /home dizininde buna göre bana tarama komutunu verebilirseniz sevinirim. |
|
| ||||
| ||||
| bdc --files /home Komutunu Kullanabilirsiniz Home içindeki tüm siteleri taratmak için
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |