| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba arkadaslar 2 sorum olacak. Merhaba ben bir firmadan bayi paketi almistim 1.Full yedek nasil alabilirim ancak hicbir bilgim yok SSH den alma falan gibi seyleri bilmiyorum sanirim yetkide yok sitelerin hepsinin yedegini tekrar sorunsuzca yüklemek istiyorum. 2.Sadece bir sitenin yedegini nasil alaiblirm ftp sine girmeden girilmiyor hicbir data kaybolmayacak sekilde alicam geri yüklicem db lerde falan sorum cikmadan. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
öncelikle 2 tarafinda cpanel oldugunu ve versionlarin da ayni oldugunu var sayarak Tasinacak hesapdaki müsterilerin cpanelline giriyorsunuz.. Backups bölümüne girip en tepede Full Backup Generate/Download a Full Backup Bolümüne giriyorsunuz.. ve Acilan bölümde Backup Destination: Home Directory Email Address : sizinemail@adresiniz.com <--- Bacup islemi bitince size bu mailden haber verecek Remote Server (FTP/SCP only): eski Sunucu ip adresiniz Remote User (FTP/SCP only): Yedek alinacak ftp kullanici adi Remote Password (FTP/SCP only): Yedek alinacak hesapin ftp sifresi Port (FTP/SCP only): ftp portunuz 21 dir Remote Dir (FTP/SCP only) : yedeklenecek dizin örnek: /home/kullaniciadi/yedek/ bunlari kendinize göre doldurup en altaki Genarate Bacup tusuna basin. yedekleme isi bittikden sonra yukarida belirtiginiz email adresine backup emaili alirsiniz bu yedekleri yeni reseller hesabni aldiginiz sistem adminine verip acmasini isterseniz sorunsuz sekilde hesaplarinizi tasirsiniz..
__________________ CahiL Bir kimsenin yaninda Kitap gibi sesiz OL..! |
|
| |||
| |||
|
Reseller yöneticisi benim zaten ayrica ftp ye giremiyorum o sitenin ftp sine. Yani resimler vb belgeler ne olacak Ayrica Generate/Download a Full Backup islemini yaptgim an su hatayla karsilasiyorum Full Backup A Full Backup will allow you to create an archive of all the files and configurations on your website. You can only use this to move your account to another server, or to keep a local copy of your files. You cannot restore Full Backups through your cPanel interface. Backups Available for Download: homedir read failed: No such file or directory at cpanel.pl line 3074 Carp::croak('homedir read failed: No such file or directory') called at /usr/local/cpanel/Cpanel/Fileman.pm line 2581 Cpanel::Fileman::listfullbackups() called at cpanel.pl line 3074 main::dofileman('listfullbackups()') called at cpanel.pl line 1670 main::exectag('<cpanel Fileman="listfullbackups()">') called at cpanel.pl line 4542 main::dotag(undef) called at cpanel.pl line 4431 main::cpanel_parseblock('SCALAR(0x90df8fc)') called at cpanel.pl line 4385 main::cpanel_parse('GLOB(0x9330204)') called at cpanel.pl line 1200 [a fatal error or timeout occurred while processing this directive] |
|
| |||
| |||
|
Arkadaslar bilen yokmu 1 gün gecti
|
|
| |||
| |||
|
Full Backup A Full Backup will allow you to create an archive of all the files and configurations on your website. You can only use this to move your account to another server, or to keep a local copy of your files. You cannot restore Full Backups through your cPanel interface. Bir full Backup yapmak sitenizde bulunan herseyi arsivlemenizi saglar. Bu islemi sadece hesabinizi baska bir servere tasiyacaginiz zaman yada localde bir kopyasini bulundurmak icin yapabilirsiniz. Full backup ile cPanel üzerinden restore yapamazsiniz. Diyor ve size altinda full backup download linki veriyor. ondan sonra cikan hata kodlari sizin sisteminizden yahut full backup alirken atladiginiz bir adimdan kaynaklanmaktadir. Konu ile ilgili olarak size ilk yardimci olan arkadasin söylediklerini harfiyen uyguladiginizda islem basariya ulasacaktir. Son söylemis oldugunuz "Arkadaslar bilen yok mu, 1 gün oldu" cümleside bence talihsiz bir cümle olmustur. cünkü kisa sürede bir yardim almissiniz zaten. calismalarinizda basalirlar diler, iyi günler dilerim. |
|
| |||
| |||
| Eski firmadan full becup yedegim geldi...
Herkeze selam, Eski host firmamdan full bacup yedegimin uzantisi mail adresime geldi. Yedegi bilgisayarima indirdim. Yeni hostuma hesap actim ve masa ustumdeki full bacup yedegimi bu hesaba tasimak istiyorum. Karsilastigim sikintilar sirasi ile... 1- Gelen yedek tar.gz uzantili internetten bu sikistirma uzantisini acabilecegim bir iki zip programini indirdim acip sql veri tabanini icinden alip kurmaya calistim basarili olamadim... Bu is icin en uygun zip programi hangisidir? 2- C Panelden full bacup yedegimi yuklemem mumkunmüdür? - Elimdeki full bacup yedegi ftp den hangi dizine atip kurabilirim...? -Host firmasi bu konuda fazla tecrübe sahibi olmadigi icin forumlardan yardim almami önerdi... 4 gündür bunu cözmeye calisiyorum... Umuyorum ki sizin yardimlarinizla cözecegim. simdiden tesekkür ederim... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |