| |||||||
![]() |
| | LinkBack (1) | Thread Tools | Display Modes |
| |||
| |||
| Memory Load Limit ve Restart
Selamlar ; WHMDestek.com icerisindeki bilgiler bana epeyi yararli oldu. Takildigim bi kac ssh komutunu sormak istiyordum sizlere..simdi ilk olarak ;Memory Load (ram) Her %98 seviyesine geldiginde otomatik "service httpd restart" komutunu kullanip Httpd'ye restart attirmak istiyorum. Bunu da memory.log veya baska bi sekilde bir yere loglamasini istiyorum. Birde serverimin Memory Load'inin ne derecede iyi oldugunu ögrenmek istiyorum sizden. Sunucuda gd2 kütüphanesi, bitfinder antivirus ve 3 Mysql kullanan site(tekil 100max hit) ve 4 tane normal html site var Aldigim ram 786 ve Memory Load derecesi %80'in altina hic düsmüyor. Bazen 93'ü görüyorum bazen de 95'i Restart attigim anda geri düzeliyor 15 dk sonra tekrar eski haline geliyor. Normalmidir bu dereceler ben kuruntu mu yapiyorum yani ![]() Server Load normal 0.10 maximum da 0.50'ye cikiyor. Yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.. |
|
| ||||
| ||||
|
__________________ Kisisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabi : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
cok tesekkür ederim Tahsin bey tam da istedigim seydi ![]() Ayrica sizce Memory load seviyesi serverimde normal mi? |
|
| ||||
| ||||
|
ne kadar ram var sunucuda?
__________________ Kisisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabi : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
768 (edit) Ram var suan Tahsin bey. Normalmidir sizce ? Ayrica verdiginiz linkte Quote:
Ben memory load 98'e geldigi zaman restart atsin istiyorum. Last edited by pRoFeSSioNaL; 06.02.08 at 20:37. |
|
| ||||
| ||||
|
786 ram mi var? fiziksel olarak 786 rami nasil taktiniz?
|
| |||
| |||
|
Sorry 768 olacak yanlis yazdim |
|
| ||||
| ||||
|
raminiz az onun disinda eger söylediginiz gibi 5-6 site varsa ve bunlar kücükse saldiri olabilir. yurtdisinda bariniyorsaniz onun yavasligi da vardir. Birde makinenizin islemcisi düsükse vay halinize...
|
| |||
| |||
| core2duo e6600 islemci var. Zaten vpsdeyim ben ama biraz tirstim 90lari görünce |
|
| ||||
| ||||
| vps'deysen o islemciye benim deme onu Allah bilir kac kisi kullaniyor. Bence bulundugunuz vps makinesinde cok fazla vps var ondan size yeterli sistem kaynagi düsmüyor.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.whmdestek.com/whm-cpanel/1443-memory-load-limit-restart.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Linux Sever » Cpanel Centos Sunucularda Load Kontrol Scripti | This thread | Refback | 12.02.08 15:50 | |