| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
ben hostingi yeni aldim.ilk kullanisim.cpanelin FiLE MANAGER icindeki tüm dosyalari sildim karistirirken ..ne sitenin indexine girebiliyorum nede fiele managerin icindeki html EDiTOR kullanilabiliyor..bana bi yardim lütfen.. cpanel 11 kullaniyorum
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
hizmet aldiginiz yere yedekler var ise tekrar yüklemelerini bildirin. yok ise oturup aglayiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
hadi yaaa baska cözüm yokmuu??
|
|
| ||||
| ||||
|
malesef yok.
__________________ Kisisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabi : www.pusula.com/joomla.html |
|
| |||
| |||
|
index belirleme nasil.istedigim bi dosyayi nasil belirleye bilirim.. ilgilenen herkese cok tesekkür ediyorum.. |
|
| ||||
| ||||
|
.htaccess dosyanizin icine, DirectoryIndex sinan.html diye bir key atarak belirleyebilirsiniz.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
hallettim sükür.. ama bi sorun daha var.. webe swf dosyasi atiyorum sitemde görünmüyor sebebi ne acaba bi bilginiz varmi..
|
|
| ||||
| ||||
|
var; siteadresi.com/dosyaadi.swf olarak yazin calismiyorsa ya bozuktur ya izinleri yoktur. ya da google'da aratin : embed src swf diye embed src swf - Google'da Ara |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |