| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
bende cpanel host var onun mail mx sini googlenin free@siteninadi.com Diye free mail veren servisi vardi ona yönlendirdim ama bu ama bu Gmail tabanli gmail.com degilde kendi site uzantimdaki mail leri nasil Outlook yada onun gibi mail acma programinda acabilirim ? |
|
| ||||
| ||||
|
cPanelin o güzel menüsündeki Email Accounts baglantisina tikla ardindan istedigin mail adresi icin Configure Mail Client baglantisina tikla. Seceneklerden hangi program uygunsa secimini yap ve tikla karsina birkac uyari penceresi cikiyor sanirim. Evet tamam vs de dosya indirimi icin onay isteyecek ona da evet deyip masaüstüne indirdigin dosyayi cift tiklatarak calistir. devamini getirirsin, daha sonra programi ac ve hesabin orda gözükmeli..
|
|
| |||
| |||
|
onu biliyom kardes ama benim mail ler cpanelden acilma degil Googlenin kullanici admin panelinden aciliyor yani cpanelle bir alaka yok sada ben mail mx sini googleye yönlendirdim mail leri programla acmak icin google nin ayarlarina göre ayarlamaliyim cünkü mail ler google serverinda host ediliyor ![]() google ayarlari ne bunu bilen varsa sevinirim
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |