| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Cpanel Lisansi gelene kadar Bandwidth Limit Exceeded düzenlemek
Cpanel Lisansimin süresi bitti ; ![]() Lisan gelenekadar CPANELe giremiyorum..; Bu arada bir müsterimin Trafigi doldu ve "500 Bandwidth Limit Exceeded" benden kotayi artirmayi talep etti..; simdi CPANEL yokken bunu nasil yapabilirim?; Profesyonellerin yardimina ihtiyacim var ;Tesekkürler |
|
| ||||
| ||||
|
Hizmet servis saglayicinizi degistirin. Ne o öyle 15days lisansi alinmis gibi cPanel lisansi gider mi hic yahu
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| iyi öneri ama CPANEL olmayinca MYSQL yedegini alamiyorum iyi öneri ama CPANEL olamyinca MySQL yedeginide alamiyorumBunun bir yolu varmi? ![]() Yedek alayimda (mysql) yeni sunucuya kurayim... Home klasörü FTP ile tamam anacak MySQL yedegine nasil ulasabilirim? disardan bir ip ile denedigimde sunucu beni hemen banliyor ![]() |
|
| ||||
| ||||
|
/var/cpanel/users icerisinden kullaniciyi bulup oradaki dosyayi acin ve icerisinden trafik limitini yükseltin
__________________ Kisisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabi : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
root yetkiniz mevcut mu bu sunucuda? degilse bir üstte söyledigim islemi de yapamazsiniz.
__________________ Kisisel: www.tahsinaltay.com Ticari: www.netbilsis.com Joomla Kitabi : www.pusula.com/joomla.html |
|
| ||||
| ||||
|
/scripts/pkgacct ile alabilirsiniz lisans olmasada calisiyor SSH üzerinde
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Tesekkürler Yanit yazan herkese cok tesekkürler; Sorun cözüldü;![]() |
|
| ||||
| ||||
|
nasil cözdün peki?
|
| ||||
| ||||
| Nasil cözüldü? ;)
Sizlerin burada yazdiklarinizi bana Bayii paketi satanlara aktardim... Onlarda Tesekkür etti ve CPANELin lisasinin geldigini söyleyerek... bu isi CPANELLDEN hallettim... Nasil Zengin oldum diye bir Fikra gibi oldu.... Gazetecinin birisi zamanin birinde "Nazsil Zengin Oldular..." adli bir yazi dizisi hazirliyormus... Bir cok kisinin zenginlik ögkülerini anlatmis...söyle calistilar söyle yaptilar gibi... Zenginlerden Birinin Ögküsü cok farkliymis... "Önce 5 sente bir Elma Aldim onu aksama kadar sildim... parlattim... bir sonraki gün o elmayi 10 sente sattim.. ![]() o parayla 2 elma aidim anlarida parlatip 20 sente sattim... bir sonraki gün 4 elma alip onlarida parlatip..... Bir ay sonra cok cok zengin Kuzenin öldü ve tüm malvarligini bana bagaslamisti zengin oldum..." Biraz bunun gibi oldu Ama herkese cok cok tesekürler Eminimki burada yazilanlar birilerinin isine yarayacaktir.... Böyle ciddi bir forma birazda espiri katmak Yüzlerin gülümsemesine yardimci olmak istedim Herkese tekrar tekrar tesekkür ederim... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |