| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| server down
Defalarca silip yükledim ama nafile. ipadresi:8000 girince Server is currently down. mesaji geliyor. Winamp a bir "plugin" yüklemistim. Ondan sonra oldu. Ne yaptiysam sunucu bir türlü yayin yapmiyor. portlari da degistirdim denemek icin, reboot da yaptim ama olmadi. Problem ne olabilir sizce? ![]() isl.Sistemi: Centos |
|
| ||||
| ||||
|
Sorun portlardan kaynaklaniyor.. Büyük ihtimalle 2 radyo var biri 8000 digeri 8001 olarak ayarlanmis bu nedenle böyle bir hata aliyorsunuz Shoutcast radyolarda 2 port bulunur biri gelis biri gidis portu radyo portu örnek 8000 ise bu radyo sunucunda ayrica 8001 portu da kullanilir durumdadir hali ile 2. bir radyo icin asla 8001 verilmez her radyo 2 port kullanir.. config dosyasinda radyo portunu degistirin iptables -L yazarak sunucudaki portlarin kapali olup olmadigina bakin kapali ise csf varsa csf -f yaparak gecici disable edin.. apf varsa apf -f yazabilirsiniz ayarlamalar direk iptables den yapildiysa iptables -F yapabilirsiniz bunlari yaptiktan sonra tekrar deneyin.. Kolay gelsin.
__________________ Netinternet'i sosyal paylaşım ağlarından takip edin kampanyalardan ilk haberi siz alın!! Facebook | twitter | friendfeed |
|
| ||||
| ||||
|
malesef yine düzelmedi iptables -L yaptigimda Chain INPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain FORWARD (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain OUTPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination diyor |
|
| ||||
| ||||
|
Yani hersey Accept durumda kabul ediliyor tüm istekler.. yeni bir shoutcast cekip ona kurmayi dene bakalim.
__________________ Netinternet'i sosyal paylaşım ağlarından takip edin kampanyalardan ilk haberi siz alın!! Facebook | twitter | friendfeed |
|
| ||||
| ||||
|
Sildim, kurdum, gene olmadi, hersey normal görünüyor ama hala server down yaziyor 91.151.84.167:8000 ve winamptan gönderiyor ama dinleyici dinleyemiyor. sasirdim kaldim. 8002 portunu tanimladim gene birsey degismedi, normalde calisiyordu..
|
|
| ||||
| ||||
|
"Eskiden calisan ve simdi calismayan" Böyle diyorsaniz o zaman büyük ihtimalle sunucu üzerinde yaptiginiz degisikliklere bagli nedenlerden dolayi calismiyor olabilir.. Biraz düsünün bakalim en son sunucuda ne degisiklikler yaptiniz buraya yazin.
|
| ||||
| ||||
|
hmm 1sey soracagim, ./sc_serv diyerek shoutcast'i baslattiniz mi?
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
| Bana Güleceksiniz
Yeniden kurulum yaptiktan sonra baglanamayinca denememistim. Fakat yayina baslayinca server down yazisi kalkti. Fisi takmayan bir müsterim bilgisayarim arizali diyerek bizi cagirmisti vakti zamaninda. Benimki de o hesaba döndü. su an calisiyor bir sorun yok. tesekkür ederim. iki-üc saattir kafayi yedim.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |