| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| ssh yedek ismi ssh ta su kodla yedek aliyorum /scripts/pkgacct USERNAME sonra su kodlada istedigim sitenin ana dizinine tasimak istiyorum mv /home/yedekadi.tar.gz /home/username/public_html ama aldigim yedegin isminin ne oldugu bilmiyorum onu nasil ögrenebilirim ve su kod chmod 777 /home/username/public_html/yedekadi.tar.gz yapip sitenizden direk indirebilirsiniz. burda chomudun 777 yapmam gereken sitenin hangi dosyasi yoksa direk bu sekilde explorer e mi yaziptami alicam yedegi |
|
| ||||
| ||||
|
yedek adi icin örnek cpanel kullanici adi osman olsun /scripts/pkgacct osman dedigin zaman alinan yedek /home dizininde cpmove-osman.tar.gz olur.. ve mv ile tasirsin ayrica chmod 777 yapmana gerek yok 755 yapsanda olur. Yedek boyutu apache nin destekledigi boyuttan fazla ise explorer den download etmeye kalkinca forbidden hatasi alirsin bu deger 2gb ile 4gb arasinda sunucusuna ve ayarlamasina göre degismektedir. bir sunucudan bir sunucuya tasima islemimi yapacaksin sen sweynn?
__________________ Netinternet'i sosyal paylaşım ağlarından takip edin kampanyalardan ilk haberi siz alın!! Facebook | twitter | friendfeed |
|
| |||
| |||
|
hayir yedegi alip herhangi bir sitenin anadizinine atig linkide müsterime vericem
|
|
| |||
| |||
|
ayrica dediginiz gibi bende öyle yaptim yani home tasidiktan sonra mv /home/islamvi.tar.gz /home/hostingc/public_html yazdim ama olmuyor bu hatayi veriyor. mv: cannot stat `/home/islamvi.tar.gz': No such file or directory ayrica yedegi aldiktan sonra putty den ciktim sonra tekrar girdim home dizinine gectim mv /home/islamvi.tar.gz /home/tasiycagim sitenin kullanici adi/public_html yazdim ama olmuyor. |
|
| ||||
| ||||
|
Hocam cpmove-osman.tar.gz yanlis yapmissin mv /home/cpmove-islamvi.tar.gz /home/hostingc/public_html seklinde
__________________ Netinternet'i sosyal paylaşım ağlarından takip edin kampanyalardan ilk haberi siz alın!! Facebook | twitter | friendfeed |
|
| |||
| |||
|
evet hocam dedigin gibi forbidden hatasi verdi ama ftp den permission 777 yada baskasi yapamiyorum ondan sanirim cünkü fazla büyük degil gtp de sunu söylüyor izni vermeye calistigimda 550 Could not change perms on cpmove-islamvi.tar.gz: Permission denied Last edited by sweynn; 05.03.08 at 22:13. |
|
| |||
| |||
|
peki bu tasidim yani home dizinindeki yedegi nasil silebilirim yoksa anadizine tasiyinca kendisi sildimi kesmeden tasidik galiba
|
|
| ||||
| ||||
|
mv komudunu kullandigin icin dosyayi tasimis oluyorsun hali ile bu dosya artik home dizininde degil 8)
|
| |||
| |||
|
peki hocam yukarda yazdigim gibi izin verdigimde hata veriyor izni degistirmiyior ayrica bilgisayarima indirmek istedigimde kritik hata diyor. izni veremedigim icinde explorerden indirmiyor forbidden diyor ve müsterim bekliyor halen yapabilicegimiz birsey varmi hocam
|
|
| ||||
| ||||
| Quote:
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |