| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
Merhaba, ilk mesajim olarak soru sormak istemezdim. ![]() Yeni bir vps aldim. Cpanel ve virtuozzo yüklü ayarlar konusunda biraz zorlandim. cok profesyonel ayarlar yapamadim ancak suan calisiyor. ![]() Ancak bir sorunum var online ziyaretci 100 civari oldugunda. Siteme girmek istedigimde "Baglanti girisimi basarisiz." hatasi aliyorum ve 2-3 dakika bir kesinti yasiyorum. Neden kaynaklandigina dair bir bilgim yok. Bunun sebebi ne olabilir simdiden tesekkürler iyi Aksamlar |
|
| |||
| |||
| VPS' inizin sistem kaynaklari calisan scripti kaldirmiyor olabilir.
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| |||
| |||
|
Az önce kontrol ettim. httpd failed olup restart atmis. Sistem kaynaklarinin kaldirmamasi gibi bir durum olamaz Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz islemci var.256 Ram var 1 Gb kullanma hakki var. Pek sanmiyorum sistem kaynaklarindan olacagini belki anlik bir sorundur. 1-2 gün bi kontrol edelim bakalim |
|
| |||
| |||
|
sunu da göz önünde bulundurun, VPS; sunucunun kaynaklarini paylastirma yoluyla calisiyor, eger ayni makinede 10(örnegin) yerine 20 VPS calisiyorsa bu size düsmesi gereken 256 MB ram' i ve CPU paylasimini verimli kullanmaniza izin vermez.. calistiginiz yer bu konuda cok önemli
__________________ From hell 2 heaven.. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |