| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Awbs Profesyonellerinden yardim istiyorum!
Merhaba Arkadaslar Awbs Dosyalarini Binary modda atiyorum siteme (ftp den) ancak hata veriyor... hata; The file /home/name/public_html/index.php is corrupted. Ensure that you use binary mode when transferring files with FTP and disable the 'TAR smart cr/lf feature' if using WinZIP simdiden Tesekkürler... |
|
| |||
| |||
|
index.php dosyani notepad ile acip icinde <iframe yazip aratir misin bir seyler bulursa o satirlari oldugu gibi buraya yapistirir misin? ortalikta salak bir "spy" ya da "virüs" gibi bir sey dolasiyor da... ondan süpheleniyorum. |
|
| |||
| |||
|
dediginiz gibi birsey bulamadim icerisinde
|
|
| |||
| |||
| Sorun cözülmüstür... |
|
| |||
| |||
|
nasil cözdügünü yazarmisin acilan konu bir ise yarasin cöp olmasin
|
|
| |||
| |||
| awbs tekrar kurdu |
|
| |||
| |||
| cedric arkadasimla baya bi ugrastik bir sürü yol denedik olmadi kullanmadigimiz ftp programi kalmadi ve sonunda dosyalari yollayip kurmayi becerdik
|
|
| |||
| |||
|
The encoded file /home/xxxxxx/public_html/index.php is corrupt. bende direk bu hatayi veriyor kuruluma dahi baslamiyor neden anlamis degilim
|
|
| ||||
| ||||
| Awbs dosyalarini "Cute" ile atarken sorun yasaniyor. "Total Commander" ile atmanizi öneririm...
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |