| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Csf yüklendi fakat Internal Server Hatasi Aliyorum
Basliktanda anlayacaginiz uzere csf yuklendi ama internal server error aliyorum. Bu panelde veya ayarlarinda degil. Direkt olarak servera bagli sitelerin icinde herhangi bir sitenin icindeki herhangi bir resmi direkt linkle acarken internal server hatasi aliyorum haliyle sitelerde de acilmiyor. resimler css ler js ler hicbirsey sitelerde acilmiyor sadece text olarak yazilar var ve linkler var yonetim paneli olan sitelerde admin sayfalarina girilmiyor. ne yapacagimi sasirmis durumdayim gercekten. Bunu nasil duzeltebilirim? |
|
| ||||
| ||||
|
Apache derleme yaptinizmi ?
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Hayir yapmadim. Nasil yapabilecegim konusunda yardimci olurmusunuz?
|
|
| |||
| |||
|
üst üste yazdim özür dilerim ama. arama yaptigim kadariyla apache derleme hep eski versiyonlari icin verilmis. Bende suan yeni update yapti ve easy::Apache v3.2.0 build 3990 icin ayar yapmam gerekli
|
|
| |||
| |||
|
derlemeyi yaptim fakat hala internal server hatasi aliyorum. cevap verebilecek birileri yokmu bu konu hakkinda?
|
|
| ||||
| ||||
|
dizindeki tüm dosyalarin ownersshiplerini ve chmodlarini düzenleyip, .htaccess varsa silip deneyin. Düzeldigi zaman .htaccess dosyanizi yeniden yükleyin.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |