| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Awbs&WhmSonic
Merhabalar, Awbs nin cikan son versiyonunda (2.7.1) whmsonic modülü var. Ben gerekli güncelleme islemini yaptim fakat whmsonic'i ne awbs de nede cpanelde göremedim. Güncelleme islemini yaptiktan sonra yapmamiz gereken baska bir islem var mi? Yada nerede hata yapmis olabilirim? Yardim eden arkadaslara simdiden tesekkür ediyorum, herkeze iyi calismalar diliyorum. Last edited by source; 18.03.08 at 01:24. |
|
| ||||
| ||||
|
modul varda whmsonic varmi sende yoksa görememen dogal
|
|
| ||||
| ||||
|
+ System Setup, bölümünden whmsonic kismini aktif ettinizmi, serverinizda whmsonic modülü yüklü mü ?
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
| Dogru söylemissiniz. Benim serverimde whmsonic eklentisi yüklü degil ve haliyle cikmamasida dogal sanirim. yardimlariniz icin tesekkür ederim.
|
|
| ||||
| ||||
|
Rica Ederiz.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| ||||
| ||||
|
Merhaba, http://www.whmsonic.com/videos.php adresinden flash video'lari seyrederek kullanmakta oldugunuz billing programi ile nasil ayarlayacaginizi ve kullanacaginizi görebilirsiniz. Desteklenen Programlar: AWBS WHMCS ClientExec ModernBill (Pek Yakinda) |
|
| |||
| |||
|
bende o whmsonic bulamadim bende whmsonic yuklu ama hesap aktif edemiyom awbs den yani whmsonic modul calismiyo
|
|
| ||||
| ||||
| AWBS WHMSonic modulu, WHMSonic demo versiyonlari desteklememektedir, ucretli surume gectiginiz zaman AWBS sisteminiz uzerinde WHMSonic modulunu kullanabilirsiniz, Ayrica AWBS modules setup kisminda WHMSonic ayarlarini gorebilmeniz icin AWBS programinizin son surum olmasi gerekmektedir. Ücretli surume gectiginiz vakit AWBS ayarlarinizi bizde yapmaktayiz.
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| ||||
| ||||
| Ekstra olarak AWBS son sürümü yükledikten sonra veya güncelledikten sonra bu flash video linkinden AWBS ve WHMSonic modülünün ayarlarini ve kurulumunu detayli görüntülü bir sekilde izleyebilirsiniz. http://www.whmsonic.com/videos/awbs/index.html
__________________ Regards, We Develop The Future The Revolution Of WHM/cPanel Plugins ( Automatic ShoutCast & IRC ) www.whmsonic.com |
|
| |||
| |||
|
Hocam ben Awbs en son surumu kullaniyorum ve whmsonic yarin lisansi aliyoruz. ![]() Bİz zaten korsana karisiyiz demo surum sadece deneme olarak kullandik yanlis anlamayin ![]() Whmsonic devamli kullanicaz cok beyendik yarin lisansi aliyoruz. bilginize. ama bu awbs de whmsonic bende modul yok en son versiyon bir 2.71 ama yok yardimci olursaniz cok sevinirim
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |