| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Sunucu devamli kasiyor
Arkadaslar bi arkadaslik sitem var sunucu özellikleri asagida ![]() yukaridaki özelliklerde bi makinam var Lokasyon ise Nixcon... sitenin günlük ortalama hiti 20-30k arasi günlük ortalama üye sayisi da 400-500 bunlara ragmen sunucuya baktigim zaman ![]() mysqlun sistigini görüyorum server loada bakinca da ![]() olarak görüyorum. Not olarak sunucu bi iyi oluyor bi yavas oluyor bunun nedenleri ne olabilir ve bu sikintidan nasil kurtulabilirim ne tür makina veya makinalar kullanmam gerekiyor bilen arkadaslardan yardim bekliyorum Last edited by Fetihcan; 02.04.08 at 16:47. |
|
| ||||
| ||||
|
Apache saldiri geldiginden dolayi apache sisiyor olabilir, buda load'lari cikartiyor olabilir, saldiri geliyormu bence bir kontrol edin.
__________________ RAMBilisim internet Hizmetleri - YS-839 |
|
| |||
| |||
|
Sunucunuzun servislerine bakim uygulanmasi gerek. Bakimdan sonra bu sunucuyla 100k'lik bir siteyi bile kaldirirsiniz...
|
|
| ||||
| ||||
|
Listede verdiginiz site sorun cikariyordur. Kullandigi cpu bakarsaniz sorun bu hesapdan kaynaklandigi kesin gibi görünmektedir.
__________________ Her bitis bir baslangictir. |
|
| |||
| |||
|
makineye managed hizmeti yapan biri varmi tahminlerime göre iyi bir bakim ve ayar yapilmamis makineye
|
|
| ||||
| ||||
|
Evet var. Özellikle bizim gibi kisisel olarak bu konuya el atan bir sürü insan var. Bundan baska, firma olarak sadece bu isi yapan su an icin yok..
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |