| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
|
Evet bunlari gorebiliyorsaniz kurulu demektir |
|
| |||
| |||
|
merhabalar bende zend kurdum ardindan ioncube kurmaya calistim ama sorunlu kuruldu galiba hata veriyo.ögrenmek istedigim zend deki gibi,zendi indirip acma sonrada kurma islemi olmuyormu. alttaki kodda mv * ../ kismi ne anlama geliyor acaba.bendeki problem ise php -v yaptigimda ioancube line problems(ssh paneli kapattigim icin tam yazamiorum.)php.ini yi kontrol edin gibi bisey yazior.tam olarak ögrenmek istedigim zend klasoru icerisindeki php.ini yi düzeltiyoruz sanirim.ve zend_extension=/usr/local/ioncube/ioncube_loader_lin_4.4.so kismini zend_extension kisminda alt tarafami yapistirmam gerekior.ayrica php 5.1 kullaniorum ioncube_loader_lin_4.4.so kismini ioncube_loader_lin_5.1.so de yaptim ancak hatayi almaya devam ediyorum.lütfen tam aciklamali ingilizce/türkce kaynak farketmez birisi yardimci olabilirmi. tar zxvf ioncube_loaders_lin_x86.tar.gz cd ioncube mv * ../ rm -rf ioncube rm -rf ioncube_loaders_lin_x86.tar.gz |
|
| ||||
| ||||
| Rambilisim arkadasimiza tesekkür ederiyorum bende Sunuculari 64 bit olan arakadaslar icin bianlatim yapayim.. ![]() ![]() Aslinda hicbir degisiklik yok.. hersey ayni yanlizca dosyalar farkli Ben dosyalari temin edeyim sizde Rambilisim arkadasimizin anlatimlarini uygulayin... Sunucunuz Linux (x86) dosyasini 64 bit ise Eger sunucunuz 32 bit ise Bunlari Kullanin 64 bitlik icin 32 bitlik kullanirsaniz php -v yaptiginizda hata verecektir.. |
|
| |||
| |||
|
Bunun Linux Cpanel icin Olani Varmi Acaba Aradim ama tek plesk panel sonucuna ulastim Cpanel Olanini Paylasirsaniz Seninirim |
|
| ||||
| ||||
| Forumda anlatimi mevcut lütfen aratiniz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
[[[root@linux:~]]]php -v Failed loading /usr/lib/php/modules//php_ioncube_loader_lin_5.1.so: /usr/lib/php/modules//php_ioncube_loader_lin_5.1.so: undefined symbol: zend_unmangle_property_name_ex PHP 5.2.9 (cli) (built: Mar 10 2009 16:42:52) Copyright (c) 1997-2009 The PHP Group Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2009 Zend Technologies with the ionCube PHP Loader v3.1.26, Copyright (c) 2002-2006, by ionCube Ltd., and with Zend Extension Manager v1.2.2, Copyright (c) 2003-2007, by Zend Technologies with Zend Optimizer v3.3.0, Copyright (c) 1998-2007, by Zend Technologies [[[root@linux:~]]] sizce oldumu ? |
|
| ||||
| ||||
|
php.ini icerisinde iki tane ioncube kodu var sanirim. /usr/lib/php/modules//php_ioncube_loader_lin_5.1.so bu kodu iceren satiri silerek deneyebilirmisiniz ? Not : Öncelikle php.ini dosyanizi yedeklemenizi öneririm.
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
|
| |||
| |||
|
hayir yok 5.1yok S zaten sunucxu sifir kurulu geldi hic birsey kurulmadan önce böyledir cünkü centos 5.2 lerin cogundan ayni hata mevcut |
|
| ||||
| ||||
|
Garip, calisiyorsa hic ellemeyin en iyisi
__________________ Ücretsiz destek talepleriniz icin forumu kullanın. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |