| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
|
merhaba arkadaslar ben calistigim firmadan Cpanel lisansi aldim fakat adamlar VPS lisansi almislar dogal olarak vps lisansi dedicated da calismayacaktir. ve makinada zaten bu uyariyi veriyo. simdi ise kendim gittim hostdime den normal Sunucu lisansi satin aldim ama dünden beridir aktif olmadi bu konuda ne yapabilirim acaba? hostdime actigim trackitlerede bi cevap vermedi. acaba önce vps lisansinin iptalmi edilmesi gerekiyo ? yoksa baska biseymi yapilmasi lazim bi yardimci olabilirseniz sevinirim.. |
|
| ||||
| ||||
|
verify.cpanel.net adresinizden ip adresinizle lisans kontrolu yaptiginizda ne yanit aliyorsunuz ?
|
|
| ||||
| ||||
|
Öncelikle buyuk gecmis olsun diliyorum. HOSTDIME benim isimi batiran firmadir, lanet olsun kendileriyle tanistigim gune. Bu yuzden 2 arkadasimla atistik kalplerini kirdim ve 890 dolar para kaybettim nihayetinde lisans satislarimi durdurdum. 92 aktif lisans musterim bu ay sonunda malesef dagiliyor. Manny'e benden selam soyleyin gorursem kotu yapacagim kendisini ![]() Bunun disinda sizin konunuza gelelim, her cPanel lisansi daha once baska firmadan kayitliysa transfer edilmesi icin 48 saate kadar sure gerekmektedir. Tamamen cPanel'in bayii koruma agi ile ilgilidir. Allah sabir versin ve kolay gelsin Hostdime ile ugrasmak zordur
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| ||||
| ||||
|
ek olarak daha kisa cozum istersen, sunucu ana IP'sini degistirip baska bir firmadan o IP adresine lisans al (daha once lisans alinmamis olsun) aninda aktif olacaktir.
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
anladim sinan hocam sagol aciklaman icin. demekki vps lisansinin iptal edilmesini bekleyecegiz ve hostdime'dende birdahaki ay lisans almayacagiz burdan bu cikiyor umarim 48 saat icerisinde hallolur zaten 24 saati gecti kaldi 24 saat :S
|
|
| |||
| |||
|
Sinan Bey problemi eger kestirip atmadiysaniz ve pesini birakmak istemezseniz Webhostingtalk' da bir konu acalim.. Hostdime' deki arkadaslar ayagimiza kadar gelsin..
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
ownhost, Yeni firmaya tasinmadan once alacagin lisans mutlaka en erken 3 gun once olsun ki musterin/musterilerin magdur kalmasin. darkwinter, dusunuyorum yardimci olursan sevinirim. hostdime-sucks.com diye bir site adresi alip HostDime Suck(ess) stories adinda sayfa acmak lazim cunku ciddi anlamda lanet bir firmaymis calisanlar hep pisman
|
| |||
| |||
|
Hemen yardimci olalim efendim olayin kisa bir ozetini pm gecerseniz aksam itina ile yazip basligi catir catir acarim
__________________ From hell 2 heaven.. |
|
| ||||
| ||||
|
msne eklesene beni goruselim
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |