| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| ||||
| ||||
| Artan forum uyeleri sayisi
1200 oldugunda silip 800 e dusurmustum. Tekrar silip 1000 e mi duzlesek ? Hatta 100 e felan mi indirsek ?
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| ||||
| ||||
| Quote:
![]() mail aktivasyonu yapmayanlari sil sadece aaa
__________________ Netinternet'i sosyal paylaşım ağlarından takip edin kampanyalardan ilk haberi siz alın!! Facebook | twitter | friendfeed |
|
| |||
| |||
|
Bence mesaji 200 un altinda olanlari sil.
|
|
| ||||
| ||||
|
Bir cok forumu takip edip mesj yazmayan uyeler var. Herkes mesaj yazmaz.Okumak isteyenlerinde elinden almamaliyiz.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
|
| |||
| |||
|
Burada herkes karsilikli yardimlasma icin olmali. Adam ancak sorunlari icin geliyorsa hic gelmesin. Tabii bu benim dusuncem... |
|
| ||||
| ||||
|
6 ayda bir giren icin silinme olayi olabilir ama mesaj yazmama konusu biraz tartismaya acik. Onlarca forum var herkes her foruma yazamayabilir. Ayrica kimseyi katki yapmaya zorlayamayiz oyle degil mi ? Burasi gelir amacli yayin yapmiyor ya da bizler herhangi br gelir elde etmiyoruz. Ama bir uye olup bir daha gelmeyeni siler misin derseniz ? Memnuniyetle.
|
| ||||
| ||||
|
O zaman dursun uyeler ne zarari var |
|
| ||||
| ||||
|
Ama bir uye olup bir daha gelmeyeni siler misin? Aha dedim, guzel bir cozum
__________________ ----------------------------------------------------------------------------------------- >> LÜTFEN ÜCRETSiZ DESTEK TALEP ETMEK iciN MSN ADRESLERiMiZi EKLEMEYiNiZ. HER TÜRLÜ ÜCRETSiZ DESTEK iciN FORUMLARIMIZI KULLANINIZ. TEsEKKÜRLER << |
|
| |||
| |||
|
daha yeni katildim sayilir araniza ne yapayim 200 mesaja ulasmak icin sacma sapan seyler mi yazayim.. bir seyler ogrenecegiz ki ogrendiklerimizi yazalim |
|
| |||
| |||
|
Evet arkadasa katiliyorum hele hele r10 daki rezillik baska forumda yoktur herhalde dosya indirme limiti 50 mesaj baslayin kasmaya her taraf "eyv, sagol, sagül, eline saglik , bacagina saglik klavyene saglik" gibi abuk mesajlar atarlar kepazelikten baska bir sey degil zaten bir site o kisinin ilgisini cekmis ise ister istemez paylasimda yapar mesajda yazar soruda sorar ( benim su an yaptigim gibi ) ama ilgisini cekmemis ise bir kez üye olur ve isini görür bir dahada girmez Kullanicilara hak vermek lazim o kadar cok site acildiki artik hangisine üye olacaklarini sasirdilar ve bu yüzden girip üye oluyorlar isini bitiriyorlar bir dahada girmiyorlar takip ettikleri siteler nadirdir örnegin benim pcnet sdn hurriyet.comtr whmdestek sik takip ettigim siteler bunlardir bunlarin haricinde bir siteye üye olurum ama o anki isimi halletmek icin üye olurum sonrada zaten unuturum o siteyi Last edited by cincon; 15.04.09 at 13:17. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |