| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
| |||
| |||
| Mysql cöktü Nasil Düzeltebilirim
Waiting for mysql to restart.....DoneFixing MySQL Privilege Table....DoneChanging Password....DoneFixing MySQL Privilege Table....DoneReloading MySQL ...DoneWaiting for mysql to terminate.....Restarting MySQL ....Starting MySQL ERROR! Couldn't find MySQL manager or server Done The MySQL root password has been changed. |
|
| |||
| |||
|
AYRICA phpmyadmine girinde phpMyAdmin - Hata #2002 - Sunucu yan�t vermiyor (ya da yerel MySQL sunucusunun soketi do�ru olarak yap�land�r�lmad�) bu hatayi aliyortum |
|
| ||||
| ||||
|
MySQL serveri yeniden baslatin.Hata cikarsa cikan hatayi buraya koyun.
|
|
| |||
| |||
|
reset attigimda asagidaki hata cikiyor Waiting for mysql to restart.... . . . . . . . . . . finished. mysql status /usr/bin/mysqladmin: connect to server at 'localhost' failed error: 'Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)' Check that mysqld is running and that the socket: '/var/lib/mysql/mysql.sock' exists! mysql has failed, please contact the sysadmin (result was "Warning, no valid mysql.sock file found.mysql has failed"). |
|
| ||||
| ||||
|
/scripts/mysqlup --force komutunu deneyebilirmisiniz ? |
|
| |||
| |||
|
3 kez denedim
|
|
| ||||
| ||||
|
cat /etc/resolv.conf yazip ciktisini ekleyebilirmisiniz ? |
|
| |||
| |||
|
[root@linux ~]# cat /etc/resolv.conf search sunucu.com.tr nameserver 195.175.39.39 nameserver 195.175.39.40 nameserver 4.2.2.1 [root@linux ~]# ayrica bu dökümani buldum ve denedim suan phpmyadmine girebiliyorum ama mysql hala calisiyor göstermesine reset atmasina ragmen siteler mysql hatasi veriyor ve acilmiyor sekline bir icerik ile karsilasacaksiniz. Ama o da nesi; dosyada belirtilen basedir ve datadir dizinleri sizin sunucunuzda yok ki... bu durumda yapacaginiz bir kac sey var: 1- dosya icerisine [client] diye bir baslik acip socket= degerini buraya aynen kopyalayin Kod: [client] socket=/var/lib/mysql/mysql.sock 2- daha basitce, datadir ve basedir tanimlamalarinin yapildigi satirlari silin ya da baslarina ; veya # koyarak devredisi birakin. (En kolay yolu) 3- basedir ve datadir degerlerini uygun sekilde degistirin Ben size 2 nolu secenegi, öneriyorum, ben bunu yaptim. |
|
| ||||
| ||||
|
Mysql root sifresini sifirlayin.
__________________ 1.)Lütfen destek talebinde bulunmak icin özel mesaj ile iletisime gecmeyiniz. 2.)Ücretsiz destek almak icin forum sayfalarimizi kullanmaniz ayni sorunu yasayan diger üyelerin cevaplara en kisa sürede ulasabilmesi ve sizlere yardimci olmak isteyen bizlerin ve diger üyelerimizin zaman kazanmalari acisindan cok önemlidir. 3.)Forumlarimizda sorunlarinizi anlatirken mümkün oldugunca cok detay vermeniz en kisa sürede sorununuza cözüm bulmaniz acisindan mühimdir. Daha cok ögrenmek ve ögretmek dilegiyle.. Sevgiler.. The Platform. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |